ДР ЗОРИЦА ТОМЧИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ЗОРИЦА ТОМЧИЋ бранити рад под називом „ОСОБЕНОСТИ ПРАЋЕЊА И ТЕРАПИЈСКОГ ПРИСТУПА ЛЕЧЕЊА АРТЕРИЈСКЕ ХИПЕРТЕНЗИЈЕ СТАРИХ ЛИЦА У АМБУЛАНТНИМ УСЛОВИМА“ дана 12.06.2020. године са почетком у 13 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета.

Детаљније

ДР НЕВЕНА ТЕРЗИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР НЕВЕНА ТЕРЗИЋ бранити рад под називом „КАРАКТЕРИСТИКЕ АТЕРОСКЛЕРОТСКИХ ПРОМЕНА КАРОТИДНИХ АРТЕРИЈА КОД ПАЦИЈЕНАТА НА ДИЈАЛИЗИ“ дана 03.07.2020. године са почетком у 13 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета.

Детаљније

Aнатомија, Обавештење за студенте који су на изборној настави „Виртуелна антомија централног нервног система“

ОБАВЕШТЕЊЕ   УПИСИВАЊЕ ПОЛОЖЕНОГ ИЗБОРНОГ ПРЕДМЕТА „ ВИРТУЕЛНА АНАТОМИЈА ЦЕНТРАЛНОГ  НЕРВНОГ СИСТЕМА“ ОБАВИЋЕ СЕ У ПОНЕДЕЉАК 08. 06. 2020 ГОДИНЕ ОД 10- 12 ЧАСОВА. *ИНДЕКС И БЕЛУ ПРИЈАВУ ОСТАВИТИ КОД СЕКРЕТАРА ИНСТИТУТА ЗА АНАТОМИЈУ .

Детаљније

Испит Изборни предмет Физиологија понашања бола и пруритуса – Доц. др Драган Хрнчић

Обавештавају се студенти изборног предмета Физиологија понашања, бола и пруритуса да је уписивање оцене у јунском испитном року 5. јуна 2020. год. Попуњен индекс и белу пријаву предајте у времену од 8 до 11 часова у просторијама секретаријата Катедре за медицинску физиологију. Потписан и оверен индекс преузимате истог дана од 11.30 до 13.30 часова или у понедељак. Сви детаљи о исходу предмета и испита објављени су на Ретикулуму- курс овог предмета, део обавештења. Доц. др Драган Хрнчић, руководилац изборног предмета    

Детаљније