САС-Септембарски испитни рок

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је пријава испита за септембарски испитни рок 2023.године , од 25.августа до 31.августа; испитни рок траје од 04.септембра до 12. септембра. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора, студенти на испит носе белу пријаву-купује се у скриптарници.

Детаљније

Обавештење о радном времену скриптарнице факултета

СКРИПТАРНИЦА факултета ће од 24.07-18.08.2023 радити скраћено РАДНО ВРЕМЕ: 10-12 часова Медицински факултет у Београду  

Детаљније

Специјалистичке академске студије-Пријава испита за јунско-јулски испитни рок

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је пријава испита за јунско-јулски испитни рок 2023.године , од 1.јуна до 6.јуна. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора, студенти на испит носе белу пријаву-купује се у скриптарници.

Детаљније

Накнадна пријава испита за априлски испитни рок Специјалистичких академских студија

Накнадна пријава испита за априлски испитни рок Специјалистичких академских студија је до 09.04.2023. године. Испитни рок је од 10.04.-⁠30.04.2023.године.  

Детаљније

САС-Пријава испита за априлски испитни рок 2023.године за студенте специјалистичких академских студија

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је пријава испита за априлски испитни рок 2023.године , од 1.априла до 6.априла. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора, студенти на испит носе белу пријаву-купује се у скриптарници.  

Детаљније

Обавештење за студенте специјалистичких академских студија

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је накнадна пријава испита за јануарски испитни рок- 09.01.2023.године. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски ШВ образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора,студенти на испит носе белу пријаву – купује се у скриптарници.

Детаљније

Пријава испита за јануарски испитни рок за студенте специјалистичких академских студија

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је пријава испита за јануарски испитни рок 2023.године, од 1.јануара до 7.јануара. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора,студенти на испит носе белу пријаву-купује се у скриптарници.  

Детаљније