САС-Пријава испита за априлски испитни рок 2023.године за студенте специјалистичких академских студија

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је пријава испита за априлски испитни рок 2023.године , од 1.априла до 6.априла. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора, студенти на испит носе белу пријаву-купује се у скриптарници.  

Детаљније

Обавештење за студенте специјалистичких академских студија

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је накнадна пријава испита за јануарски испитни рок- 09.01.2023.године. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски ШВ образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора,студенти на испит носе белу пријаву – купује се у скриптарници.

Детаљније

Пријава испита за јануарски испитни рок за студенте специјалистичких академских студија

Обавештавају се студенти специјалистичких академских студија да је пријава испита за јануарски испитни рок 2023.године, од 1.јануара до 7.јануара. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац, уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора,студенти на испит носе белу пријаву-купује се у скриптарници.  

Детаљније

Специјалистичке академске студије, II уписни рок шк 2022/⁠23. године

УНИВЕРЗИТЕТ У БЕОГРАДУ – МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ расписује  К   О   Н   К   У   Р   С за упис на СТУДИЈЕ ДРУГОГ СТЕПЕНА АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА за шк. 2022/2023. годину   СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ – МЕДИЦИНСКЕ НАУКЕ – У ТРАЈАЊУ ОД ЈЕДНЕ ГОДИНЕ (60 ЕСПБ) – 57 студената   ИЗБОРНА ПОДРУЧЈА – МОДУЛИ: ПРЕТКЛИНИЧКИ    КЛИНИЧКИ             ЈАВНОЗДРАВСТВЕНИ Конкурс за упис на  за упис на студије другог степена академских студија за шк. 2022/2023. годину СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ – МЕДИЦИНСКЕ НАУКЕ –  преузмите ОВДЕ Прилог: ПРИЈАВА ЗА ПОСЛЕДИПЛОМСКЕ СТУДИЈЕ – СПЕЦИЈАЛИСТИЧКЕ АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ -МЕДИЦИНСКЕ НАУКЕ…

Детаљније

Важно:Обавештењa студенитима специјалистичких академских студија

Обавештење студенитима специјалистичких академских студија уписаних шк 2021/22. године ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ Обавештење студенитима специјалистичких академских студија уписаних шк 2020/21. године ПРЕУЗМИТЕ ОВДЕ    

Детаљније

Накнадна пријава испита (октобарски рок) за Специјалистичке академске студије

Накнадна пријава испита (октобарски рок) за Специјалистичке академске студије је 19. септембра. У прилогу су  записници са редовне пријаве.    

Детаљније