Накнадна пријава испита за СЕПТЕМБАРСКИ испитни рок школске 2020/2021. године за студенте специјалистичких академских студија

Накнадна пријава испита за СЕПТЕМБАРСКИ испитни рок школске 2020/2021. године за студенте специјалистичких академских студија   Накнадна пријава испита је 30.08.2021. године.  ИСПИТНИ РОК ТРАЈЕ ОД 01. ДО 10. СЕПТЕМБРА 2021. ГОДИНЕ. *ПРИЈАВА ИСПИТА ВРШИ СЕ ИСКЉУЧИО ЕЛЕКТРОНСКИ ! ! !* У прилогу су записници са пријављеним испитим у редовном року.

Детаљније

Испит из предмета “Физиологија кардиоваскуларног система” за студенте специјалистичких академских студија (САС)

Испит из предмета “Физиологија кардиоваскуларног система” за студенте специјалистичких академских студија (САС) одржаће се у петак 16.07.2021.г. у 13h у канцеларији проф. др Драгана Ђурића на Институту за медицинску физиологију “Рихард Буријан”. Уколико студент није одбранио семинарски рад, у обавези је да донесе одштампани семинарски рад, а електронску презентацију да пошаље најкасније 24h пре полагања испита, што ће значити потврђивање изласка на испит. Пре полагања испита приступа се одбрани семинарског рада. На испит понети индекс, испитну пријаву, као и епидемиолошку заштитну опрему (маска и рукавице).    

Детаљније

Јунски испитни рок из предмета ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ – ДОБРА ЛАБОРАТОРИЈСКА ПРАКСА

Јунски испитни рок из предмета ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ -⁠ ДОБРА ЛАБОРАТОРИЈСКА ПРАКСА за студенте специјалистичких академских и докторских студија у ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ одржаће се у СРЕДУ, 23. ЈУНА 2021. ГОДИНЕ У 12 ЧАСОВА у великој сали Института за фармакологију, Др Суботића старијег 1.      

Детаљније

Накнадна пријава испита за јунско-јулски испитни рок школске 2020/2021. године за студенте специјалистичких академских студија

Накнадна пријава испита за студенте специјалистичких академских студија је  07 . jуна 2021. године.   Испитни рок почиње 08.06. и траје до 16.07.2021. године. Испити се не могу одржавати у другим терминима! *ПРИЈАВА ИСПИТА ВРШИ СЕ ИСКЉУЧИВО ЕЛЕКТРОНСКИ ! ! !*   У прилогу су записници са испитим пријављеним у редовном року        

Детаљније

Пријава испита за ЈУНСКО-ЈУЛСКИ испитни рок школске 2020/2021. године за студенте специјалистичких академских студија

  Пријава испита је од 01.06.2021. године до 06.06.2021. године.   Студенти који су положили све испите предвиђене програмом првог семестра и који су регулисали школарину према уговору, могу да пријаве полагање испита предвиђене програмом другог.   Испитни рок почиње 08.06. и траје до 16.07.2021. године. Испити се не могу одржавати у другим терминима!.   *ПРИЈАВА ИСПИТА ВРШИ СЕ ИСКЉУЧИО ЕЛЕКТРОНСКИ ! ! !*          

Детаљније

Испит „КЛИНИЧКА ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ“ за студенте специјалистичких академских студија

Испит „КЛИНИЧКА ИСТРАЖИВАЊА У МЕДИЦИНИ“ за студенте специјалистичких академских студија одржаће се 20.04.2021. године у 13,30 часова – библиотека Интерне клинике „Б“.. На испит донети  индекс и студентску пријаву као и епидемиолошку заштитну опрему (маска и руквице).    

Детаљније

Испит из предмета Увод у научни рад – Априлски испитни рок

Испит из предмета Увод у научни рад за студенте докторских академских студија и специјалистичких академских студија одржаће се у петак, 16. 4. 2021. године у 15 часова у вежбаоницама Института за епидемиологију. На испит је потребно понети индекс.    

Детаљније

Испит из предмета „Физиологија нервног и ендокриног система” за студенте специјалистичких академских студија (САС)

Испит из предмета „Физиологија нервног и ендокриног система” за студенте специјалистичких академских студија (САС) одржаће се у среду 14.04.2021.г. у 12.15  часова у канцеларији проф. др Дејана Нешића на Институту за медицинску физиологију „Рихард Буријан”. На испит понети индекс и пријаву.      

Детаљније

Испит из предмета “Физиологија кардиоваскуларног система” за студенте специјалистичких академских студија (САС)

Испит из предмета “Физиологија кардиоваскуларног система” за студенте специјалистичких академских студија (САС) одржаће се у уторак 13.04.2021.г. у 13 часа у канцеларији проф. др Драгана Ђурића на Институту за медицинску физиологију “Рихард Буријан”. Уколико студент није одбранио семинарски рад, у обавези је да донесе одштампани семинарски рад, а електронску презентацију да пошаље најкасније 24 часа пре полагања испита, што ће значити потврђивање изласка на испит. Пре полагања испита приступа се одбрани семинарског рада. На испит понети индекс, испитну пријаву, као и епидемиолошку заштитну опрему (маска и рукавице).      

Детаљније