Обавештење за специјализанте Васкуларне хирургије и субспецијализанте Ангиологије

Обавештавају се специјализанти Васкуларне хирургије и субспецијализанти Ангиологије да ће надокнада предавања доц. др Игора Кончара биће одржана у петак 26.4.2024. у 14:15h у амфитеатру Друге хируршке клинике.

Детаљније

Удружење микробиолога Србије – Добродошли у свет микробиологије!

Поштоване колегинице и колеге, Од краја 2023. године Удружење микробиолога Србије (УМС) прави нови корак у смеру стварања модерног, препознатљивог и видљивог онлајн присуства, као и новог визуелног идентитета нашег и Вашег сајта УМС-а. По први пут, а у сарадњи са Центром за стручни и научно-истраживачки рад студената (ЦСНИРС) Медицинског факултета у Београду и редакцијом часописа “Медицински подмладак”, покренут је налог УМС-а и на друштвеним мрежама Twitter/X, Facebook/Meta и Instagram. Позивамо Вас да погледате нови изглед вебсајта (https://ums.rs/), прочитате научно-популарне текстове (https://ums.rs/vesti.php?lang=cir), информишете се о наступајућем XIII Конгресу микробиолога Србије…

Детаљније

Предавања уже специјализације из Кардиоваскуларне и Торакалне анестезије

Предавања уже специјализације из Кардиоваскуларне и Торакалне анестезије 14.03., 18.03. и 11.04.2024. год. биће одржано у амфитеатру нове зграде Института за кардиоваскуларне болести ” Дедиње”.

Детаљније

Ужа специјализација – Ангиологија

Индексе на потпис за оверу семестра код проф. др Слободана Цветковића можете донети у понедељак 29.01.2024. год. од 08 – 13часова секретарици Слађани Вуковић, канцеларија у приземљу, врата поред лифта.  

Детаљније