Пријава испита за мастер струковне студије за јунско/јулски испитни рок

Пријава испита за мастер струковне студије за јунско/јулски испитни рок је од 1.6. до 7.6.2024. године. Студенти на испит носе белу пријаву (купује се у скриптарници факултета), а испит није могуће пријавити уколико није измирена школарина по динамици плаћања школарине.

Детаљније

Распоред предавања из предмета МЕНАЏМЕНТ И ПРОМОЦИЈА ЗДРАВЉА за студенте прве године Мастер струковних студија

Распоред предавања из предмета МЕНАЏМЕНТ И ПРОМОЦИЈА ЗДРАВЉА за студенте прве године Мастер струковних студија

Детаљније

Настава за студенте прве године Мастер струковних студија из предмета Основи биостатистике и информатике

Настава за студенте прве године Мастер струковних студија из предмета Основи биостатистике и информатике се одржава у рачунарском кабинету Института за статистику и информатику, на адреси Др Суботића старијег 15, од 21.5.2024. године у 16 сати и траје до 31.5.2024. године.

Детаљније

Обавештење о термину испита из предмета Палијативна нега за студенте Мастер струковноих студија – МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ

Испит из предмета Палијативна нега за студенте Мастер струковноих студија – МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ ће бити одржан 29.4.2024. године у 16 сати у библиотеци Прве хируршке клинике.

Детаљније

Oбавештење о термину испита из предмета Медицинска рехабилитација за студенте Мастер струковноих студија – МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ

Испит из предмета Медицинска рехабилитација за студенте Мастер струковноих студија – МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ ће бити одржан 29.4.2024. године у 12 сати у Слушаоници центра за физикалну медицину Клиничког центра (у којој су одржавана и предавања). Полагаће се тест.

Детаљније

Обавештење о полагању испита за студенте Мастер струковних студија, физиотерапеути

Испити из предмета Терапијске методе у физиотерапији, Функционална мерења у физиотерапији, Моторно учење и моторна контрола у физиотерапији, Рана физиотерапија за студенте Мастер струковноих студија – ФИЗИОТЕРАПЕУТ ће бити одржани 26.4.2024. године у 12 цати у Слушаоници центра за физикалну медицину Клиничког центра (у којој су одржавана и предавања). Радиће се комбиновани тест зависно од предмета који студент полаже.

Детаљније

Обавештење студентима Mастер струковних студија – Потпис из предмета Основи клиничка медицине 2

Професор Миодраг Крстић ће студентима Мастер струковних студија давати потписе из предмета Основи клиничке медицине 2 у уторак 16.4.2024. на Интерној А од 14 сати, одмах по завршетку предавања из пулмологије.

Детаљније