Педијатрија – Октобарски испитни рок

Предиспитни тест за лекаре који су пријавили специјалистички испит из ПЕДИЈАТРИЈЕ у октобарском испитном року 2021. године, биће одржан 23.9.2021. у 13h у Амфитеатру Института за заштиту здравља мајке и детета.

Детаљније

Предиспитни тест за специјализанте ОПШТЕ ХИРУРГИЈЕ и специјализанте АБДОМИНАЛНЕ ХИРУРГИЈЕ

Предиспитни тест за специјализанте ОПШТЕ ХИРУРГИЈЕ и специјализанте АБДОМИНАЛНЕ ХИРУРГИЈЕ, који су пријавили специјалистички испит за октобарски испитни рок 2021. године, биће одржан у петак, 24.09.2021. године у 09ч. Место одржавања: Библиотека Прве хируршке клинике, Клинички центар Србије.

Детаљније

Предиспитни тест – Гинекологија и акушерство

Предиспитни тест за лекаре који су пријавили специјалистички испит из ГИНЕКОЛОГИЈЕ И АКУШЕРСТВА у октобарском испитном року 2021. године, биће одржан 27.09.2021. у 12h у Слушаоници Клинике за гинекологију и акушерство, КЦ Србије.

Детаљније

ИСПРАВКА – Пријављени специјалистички испити за Октобарски испитни рок 2021

Лекари који у Октобарском испитном року полажу специјалистички испит за полагање  практичног дела испита потребно је да имају доказ да су ваксинисани (ревакцинисани најмање 10 дана раније) или негативан PCR тест не старији од 72 сата (посебно за гране специјализација које подразумевају контакт са пацијентом) Кориговани списак пријављених специјалистичких испита по комисијама можете преузети ОВДЕ.

Детаљније

Предиспитни тест Ургентна медицина

Предиспитни тест за специјализанте Ургентне медицине, одржаће се у петак, 20.09.2021.г. у 10ч. У договорено време, јавити се Проф. др Ани Шијачки, Ургентни центар , Универзитетског клиничког центра Србије

Детаљније

Пријављени специјалистички испити за Октобарски испитни рок 2021

Лекари који у Октобарском испитном року полажу специјалистички испит за полагање  практичног дела испита потребно је да имају доказ да су ваксинисани (ревакцинисани најмање 10 дана раније) или негативан PCR тест не старији од 72 сата (посебно за гране специјализација које подразумевају контакт са пацијентом) Списак пријављених специјалистичких испита по комисијама можете преузети ОВДЕ.

Детаљније

Радиологија – Октобарски испитни рок

За лекаре који су се пријавили за специјалистички испит из РАДИОЛОГИЈЕ у октобарском испитном року 2021., предиспитни, елиминациони тест ће бити одржан 24.09.2021. у 11сати у слушаоници Клинике за пулмологију.

Детаљније

Радиологија – Октобарски испитни рок

За лекаре који су се пријавили за специјалистички испит из РАДИОЛОГИЈЕ у октобарском испитном року 2021. године, предиспитни, елиминациони тест ће бити одржан 24.9.2021. у 11h у слушаоници Клинике за пулмологију.

Детаљније

Општа медицина – предиспитни тест за октобарски испитни рок

Предиспитни тест у оквиру специјалистичког испита из Опште медицине за октобарски испитни рок одржаће се 20.09.2021. године у 9 часова у великој сали енглеске наставе на другом спрату Деканата Медицинског факултета.   Катедра Опште медицине    

Детаљније