Испит – Jaвнoздрaвствeни aспeкти физичкe aктивнoсти – Maстeр Физичкa aктивнoст, здрaвљe и тeрaпиja

Испит из прeдмeтa Jaвнoздрaвствeни aспeкти физичкe aктивнoсти – Maстeр Физичкa aктивнoст, здрaвљe и тeрaпиja вeжбaњeм бићe oдржaн у пeтaк 24.2.2023. гoдинe у 14 часова у вeжбaoницaмa Институтa зa сoциjaлну мeдицину, др Субoтићa 15.  

Детаљније

Обавештење за полазнике мастер програма Јавно здравље, генерације 22/23-настава из Биостатистике

Обавештавају се полазници мастер програма Јавно здравље, генерације 22/23 да ће наставу из Биостатистике по распореду од 11.01.2023. до 26.01.2023., имати у учионици на Институту за статистику и информатику.  

Детаљније

Пријава испита за јануарски испитни рок за студенте свих мастер програма

Обавештавају се студенти мастер програма да је пријава испита за јануарски испитни рок за студенте свих мастер програма, од 1.јануара до 7.јануара. Подсећамо да је за пријаву испита потребан попуњен електронски шв образац и уплаћена школарина по динамици плаћања из уговора.  

Детаљније

ОБАВЕШТЕЊЕ СТУДЕНТИМА УПИСАНИМ НА ДРУГИ СТЕПЕН СТУДИЈА У ШКОЛСКОЈ 2022/2023. ГОДИНИ НА МАСТЕР АКАДЕМСКЕ СТУДИЈЕ – МЕДИЦИНСКЕ НАУКЕ

АДРЕСА СТУДЕНТСКОГ WEB СЕРВИСА https://student.med.bg.ac.rs Проблем код логовања на профил 2685-893.   СВИ СТУДЕНТИ КОЈИ СЕ УПИШУ МОРАЈУ ПОПУНИТИ ШВ-20 ОБРАЗАЦ ЕЛЕКТОРНСКИ – ПРЕКО СВОГ ПОРТАЛА е-студент.    ПРИЈАВА ИСПИТА ОБАВЉА СЕ ЕЛЕКТРОНСКИ У ВРЕМЕ ПРЕДВИЂЕНО ЗА ПРИЈАВУ ЗА ОДРЕЂЕНИ ИСПИТНИ РОК (ДАТУМИ ПРИЈАВЕ ИСПИТА ОБЈАВЉУЈУ СЕ НА САЈТУ ФАКУЛТЕТА). ЗА ПРИЈАВУ ИСПИТА  ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СЕ СТУДЕНТ УЛОГУЈЕ НА СВОЈ ПРОФИЛ ПРЕКО САЈТА ФАКУЛТЕТА И ТО: Корисничко име: ms22**** (број индекса) Шифра: матични број студента   СВИМ УПИСАНИМ СТУДЕНТИМА ФАКУЛТЕТ ЈЕ АУТОМАТСКИ ИМПЛЕМЕНТИРАО МЕЈЛ АДРЕСУ НА КОЈУ ЋЕ СТУДЕНТИ…

Детаљније

Обавештење о настави из мастер програма Менаџмент у систему здравствене заштите

Настава из мастер програма Менаџмент у систему здравствене заштите почиње 17.11.2022.у 16 часова у Учионици у приземљу Института за социјалну медицину, Др Суботића 15.    

Детаљније

Обавештење за студенте МАС Јавно здравље и Public Health

Обавештавају се студенти мастер програма Јавно здравље и Public Health да је почетак наставе 16.11.2022. у 15х на Институту за социјалну медицину, у Вежбаоници у приземљу, ул Др Суботића 15.

Детаљније