БИОЕТИКА 3  РЕТИКУЛУМ -⁠ јунско/⁠јулски рок

Списак студената који су испит из предмета Биоетика 3 положили преко задатака  у јунско-јулском року је прилогу. Студенти који нису положили у овом року могу испит полагати у јулском року слањеm решених задатака на адресу mfub.ethics@yahoo.com до 20. 07. 2020. Задаци и презентација „Етички принципи“ коју је потребно прегледати да бисте савладали примену етичких принципа у решавању задатака остају исти (можете их наћи на ретикулуму). Своје одговоре потребно је да аргументујете и образложите етичким принципима, на основу прегледане презентације. Задатке решавате тако што идентификујете етичке принципе који су присутни у…

Детаљније

Обавештење за студенте који су слушали Енглески језик 1 у летњем (другом) семестру код асистента Стевана Мијомановића

Ако нисте до сада добили потпис за оверу семестра можете у понедељак и уторак (6.7. и 7.7) од 9 до 11 часова донети индекс са картоном и ставити у кутију назначену за то испред огласне табле Катедре хуманистичких наука. БЕЗ КАРТОНА не можете добити потпис. Потписане индексе можете покупити од 13- 14 часова. Молим вас само да носите маску кад уђете у зграду како бисмо смањили ризик.      

Детаљније

ДР ТАТЈАНА СТОЈКОВИЋ ЈОВАНОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ТАТЈАНА СТОЈКОВИЋ ЈОВАНОВИЋ бранити рад под називом „УТИЦАЈ ХОРНИЧНОГ БОЛА НА КВАЛИТЕТ ЖИВОТА И ФУНКЦИОНАЛНОСТ ОСОБА СТАРИЈЕГ ЖИВОТНОГ ДОБА“ дана 09.07.2020. године са почетком у 11 часова у слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.

Детаљније

Обавештавамо Вас да се ОДЛАЖЕ ОДБРАНА рада  ДР АНЕ ЈАНИЋИЈЕВИЋ

Обавештавамо Вас да се  ОДЛАЖЕ ОДБРАНА рада   ДР АНЕ ЈАНИЋИЈЕВИЋ  под називом „УТИЦАЈ ПРИМЕНЕ И РЕДОСЛЕДА ДАВАЊА КЕТАМИНА И МАГНЕЗИЈУМА-СУЛФАТА НА СМАЊЕЊЕ ПОСТОПЕРАТИВНОГ БОЛА КОД ПАЦИЈЕНАТА ПОДВРГНУТИХ ЛАПАРОСКОПСКОЈ ХОЛЕЦИСТЕКТОМИЈИ“  која је била заказана за а 08.07.2020. године.

Детаљније

Пријава испита за јулски испитни рок

Пријава испита за јулски испитни рок за студенте докторских академских студија Пријава испита је од 06.07. до 10.07.2020. године. Jулски испитни рок ће се одржати од 20.07. до 24.07.2020. године. ПРИЈАВА ИСПИТА ВРШИ СЕ ИСКЉУЧИО ЕЛЕКТРОНСКИ! – осим за четири испита који су саставни део Методологије научно-истраживачког рада, који се у време пријаве испита пријављују у Служби за НИР, доношењем попуњене пријаве са холограмом.     Служба за НИР      

Детаљније