ДР ЈЕЛЕНА РАОНИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ЈЕЛЕНА РАОНИЋ  бранити рад под називом „ЕФЕКТИ ХИПЕРБАРИЧНЕ ОКСИГЕНАЦИЈЕ У САНИРАЊУ ХРОНИЧНИХ РАНА КОД ПАЦИЈЕНАТА ОБОЛЕЛИХ ОД ИДИЈАБЕТЕС МЕЛИТУСА“ дана 03.11.2021. године са почетком у 9 часова u слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВИЋ  бранити рад под називом „АНАЛИЗА РЕЗУЛТАТА ПРИМЕНЕ КЛИНИЧКОГ ЕГЗОМСКОГ СЕКВЕНЦИРАЊА КОД ДЕЦЕ СА ГЕНЕТИЧКИМ БОЛЕСТИМА И УТИЦАЈА ОВЕ МЕТОДЕ НА РЕВИЗИЈУ КЛИНИЧКЕ ДИЈАГНОЗЕ“ дана 19.10.2021. године са почетком у 11 часова u слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР ДЕЈАН СПИРОСКИ

 Обавештавамо Вас да ће ДР ДЕЈАН СПИРОСКИ  бранити рад под називом „ЕФЕКАТ ТРОНЕДЕЉНОГ ПРОГРАМА КАРДИОЛОШКЕ РЕХАБИЛИТАЦИЈЕ КОД ПАЦИЈЕНАТА НАКОН РЕВАСКУЛАРИЗАЦИЈЕ МИОКАРДА“ дана 13.10.2021. године са почетком у 11 часова u слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета  

Детаљније

ДР ЗЛАТКО НОВЕСКИ

Обавештавамо Вас да ће ДР ЗЛАТКО НОВЕСКИ  бранити рад под називом: „УЧЕСТАЛОСТ РАЂАЊА НОВОРОЂЕНЧАДИ МАЛЕ ТЕЛЕСНЕ МАСЕ ЗА ГЕСТАЦИОНО ДОБА У ПОРОДИЛИШТУ ЗЦ КОСОВСКА МИТРОВИЦА“ дана 21.10.2021. године са почетком у 11 часова у слушаоници последипломске наставе  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР АЛЕКСАНДРА ЈЕНЧИЋ 

Обавештавамо Вас да ће ДР АЛЕКСАНДРА ЈЕНЧИЋ  бранити рад под називом: „КАРАКТЕРИЗАЦИЈА СОЈЕВА MYCOBACTERIUM TUBERCULOSIS ИЗ РЕСПИРАТОРНИХ УЗОРАКА У БРАНИЧЕВСКОМ ОКРУГУ У ПЕРИОДУ 2010-2019.ГОДИНА “ дана 04.10.2021. године са почетком у 12 часова у слушаоници последипломске наставе  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР МИЛИЦА МАРЈАНОВИЋ ПЕТКОВИЋ 

Обавештавамо Вас да ће ДР МИЛИЦА МАРЈАНОВИЋ ПЕТКОВИЋ  бранити рад под називом: „LDL ХОЛЕСТЕРОЛ У ОСОБА СА ПРЕДИЈАБЕТЕСОМ БЕЗ КОРОНАРНОГ СИНДРОМА СА РАЗЛИЧИТИМ РИЗИКОМ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНУ БОЛЕСТ“ дана 01.10.2021. године са почетком у 11 часова у слушаоници последипломске наставе  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР КРИСТИНА КОСТИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР КРИСТИНА КОСТИЋ  бранити рад под називом: „АТОПИЈСКИ ДЕРМАТИТИС У АДУЛТНОМ ДОБУ:АНАЛИЗА ЕПИДЕМИОЛОШКИХ, КЛИНИЧКИХ КАРАКТЕРИСТИКА И ТЕРАПИЈСКИХ МОДАЛИТЕТА“ дана 06.10.2021. године са почетком у 11 часова у свечаној сали  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР ОЛИВЕРА ЏАТИЋ СМИЉКОВИЋ 

Обавештавамо Вас да ће ДР ОЛИВЕРА ЏАТИЋ СМИЉКОВИЋ  бранити рад под називом: „УЛОГА УЛТРАЗВУКА У ДИЈАГНОСТИЦИ ЕКТОПИЧНЕ ТРУДНОЋЕ“ дана 06.10.2021. године са почетком у 9 часова у слушаоници последипломске наставе  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР СЛОБОАН ЋУЛАФИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР СЛОБОАН ЋУЛАФИЋ  бранити рад под називом: „ЗНАЧАЈ ЕНДОВАСКУЛАРНОГ ТРЕТМАНА МУЛИТПЛИХ АНЕУРИЗМИ“ дана 05.10.2021. године са почетком у 11 часова у слушаоници последипломске наставе  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР АЛЕКСАНДРА МИЛОШЕВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР АЛЕКСАНДРА МИЛОШЕВИЋ  бранити рад под називом: „ЕНДОВАСКУЛАРНИ ТРЕТМАН ИНТРАКРАНИЈАЛНИХ СТЕНОЗА У ЛЕЧЕЊУ И ПРЕВЕНЦИЈИ МОЖДАНОГ УДАРА“ дана 05.10.2021. године са почетком у 10 часова у слушаоници последипломске наставе  Деканата Факултета.

Детаљније