ДР МИХАЈЛО ФАРКИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР МИХАЈЛО ФАРКИЋ  бранити рад под називом „ПЕРИПРОЦЕДУРАЛНЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ КОД БОЛЕСНИКА СА СТЕНОЗОМ ГЛАВНОГ СТАБЛА ЛЕВЕ КОРОНАРНЕ АРТЕРИЈЕ ЛЕЧЕНИХ ПЕРКУТАНОМ КОРОНАРНОМ ИНТЕРВЕНЦИЈОМ“ дана 31.07.2020. године са почетком у 9 часова у свечаној сали Секретаријата Факултета.

Детаљније

Весна Вилендечић

Обавештавамо Вас да ће ВЕСНА ВИЛЕНДЕЧИЋ  бранити рад под називом „ЛАБОРАТОРИЈСКИ ПРОФИЛ РЕОПСТРУКЦИЈЕ РЕКУРЕНТНЕ ИРЕВЕРЗИБИЛНЕ ХОЛЕСТАЗЕ МАЛИГНЕ ЕТИОЛОГИЈЕ КОД ПАЦИЈЕНАТА ЛЕЧЕНИХ МЕТАЛНИМ СТЕНТОВИМА“ дана 24.07.2020. године са почетком у 11 часова у свечаној сали Секретаријата Факултета

Детаљније

ДР МИХАЈЛО ФАРКИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР МИХАЈЛО ФАРКИЋ бранити рад под називом „ПЕРИПРОЦЕДУРАЛНЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ КОД БОЛЕСНИКА СА СТЕНОЗОМ ГЛАВНОГ СТАБЛА ЛЕВЕ КОРОНАРНЕ АРТЕРИЈЕ ЛЕЧЕНИХ ПЕРКУТАНОМ КОРОНАРНОМ ИНТЕРВЕНЦИЈОМ“ дана 20.07.2020. године са почетком у 9 часова у слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.

Детаљније

ДР ДРАГАНА УНИЋ-СТОЈАНОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ДРАГАНА УНИЋ-СТОЈАНОВИЋ бранити рад под називом „ПОСТОПЕРАТИВНА ТЕРАПИЈА БОЛА КОД КАРДИОХИРУРШКИХ БОЛЕСНИКА“ дана 17.07.2020. године са почетком у 13 часова у слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.      

Детаљније

ДР САЊА БАЈЧЕТИЋ

Обавештавамо вас да ће ДР САЊА БАЈЧЕТИЋ бранити рад под називом “ФАКТОРИ РИЗИКА ЗА ПРЕЖИВЉАВАЊЕ ТУНЕЛИЗОВАНИХ ВАСКУЛАРНИХ КАТЕТЕРА ЗА ХЕМОДИЈАЛИЗУ“  дана 15.07.2020. године са почетком у 13 ч асова у слушаоници последипломске наставе- други спрат Деканата Факултета.

Детаљније

ДР МИШЕЛА РАУС

Обавештавамо Вас да ће ДР МИШЕЛА РАУС бранити рад под називом „УТИЦАЈ УДРУЖЕНИХ АНОМАЛИЈА НА ИСХОД ЛЕЧЕЊА ПАЦИЈЕНА СА АТРЕЗИЈОМ ЈЕДЊАКА“ дана 15.07.2020. године са почетком у 9 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета.

Детаљније

ДР МАРИЈА МАРЈАНОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР МАРИЈА МАРЈАНОВИЋ бранити рад под називом „КАРАКТЕРИСТИКЕ ХЕМОДИНАМСКИХ ПАРАМЕТАРА КОД ЕСЕНЦИЈАЛНЕ АРТЕРИЈСКЕ ХИПЕРТЕНЗИЈЕ У ОДНОСУ НА ПОЛ И ЖИВОТНУ ДОБ“ дана 17.07.2020. године са почетком у 9 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета.

Детаљније

ДР СЕРГЕЈ ПРИЈИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР СЕРГЕЈ ПРИЈИЋ бранити рад под називом „РЕЗУЛТАТИ ЗАТВАРАЊА АТРИЈАЛНОГ СЕПТАЛНОГ ДЕФЕКТА АМПЛАТЗЕРОВИМ УРЕЂАЈЕМ КОД ДЕЦЕ“ дана 15.07.2020. године са почетком у 12 часова у свечаној сали Секретаријата Факултета.

Детаљније

ДР БОЈАН РАДОЈИЧИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР БОЈАН РАДОЈИЧИЋ бранити рад под називом „СЕЛЕКЦИЈА ПАЦИЈЕНАТА И КЛИНИЧКИ ИСХОД КОНКОМИТАНТНОГ ХЕМИО-РАДИОТЕРАПИЈСКОГ ЛЕЧЕЊА ЛОКАЛНО УЗНАПРЕДОВАЛОГ ИНОПЕРАБИЛНОГ НЕМИКРОЦЕЛУЛАРНОГ КАРЦИНОМА ПЛУЋА“ дана 13.07.2020. године са почетком у 11 часова у слушаоници на II спрату Секретаријата Факултета.

Детаљније

ДР ДРАГАН ЦРНОМАРКОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР ДРАГАН ЦРНОМАРКОВИЋ бранити рад под називом „ПЕРИОПЕРАТИВНЕ КОМПЛИКАЦИЈЕ КОД РАДИКАЛНЕ ПРОСТАТЕКТОМИЈЕ КОД ПАЦИЈЕНАТА СА КАРЦИНОМОМ ПРОСТАТЕ ОПЕРИСАНИХ КЛАСИЧНИМ И ЛАПАРОСКОПСКИМ ПРИСТУПОМ“ дана 23.07.2020. године са почетком у 9 часова у слушаоници последипломске наставе- други спрат  Деканата Факултета.

Детаљније