Др Даница Цветковић

Др Даница Цветковић, браниће докторску дисертацију под називом „ХИПЕРОСТОЗА ФРОНТАЛНЕ КОСТИ КОД МУШКАРАЦА: МАКРО И МИКРО ПРОМЕНЕ КОСТИЈУ“, дана 06.07.2020. године у 11 часова у свечаној сали Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Слободан Николић, Проф.др Данијела Ђонић и Prof.dr Roger Byard. Ментор: Проф.др Владимир Живковић.

Детаљније

Мр др Гордана Милић

Мр др Гордана Милић, браниће докторску дисертацију под називом „ЗНАЧАЈ МУЛТИДЕТЕКТОРСКЕ КОМПЈУТЕРИЗОВАНЕ ТОМОГРАФИЈЕ КОРОНАРНИХ КРВНИХ СУДОВА У ЕВАЛУАЦИЈИ ИСХЕМИЈСКЕ БОЛЕСТИ СРЦА У ПАЦИЈЕНАТА ОБОЛЕЛИХ ОД ДИЈАБЕТЕС МЕЛИТУСА ТИП 1“, дана 29.06.2020. године у 11 часова у Слушаоници на другом спрату Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Ружица Максимовић, Проф.др Милош Жарковић и Доц.др Радиша Војиновић. Ментор: Проф.др Светозар Дамјановић, Коментор: Проф.др Жељко Марковић.

Детаљније

Др Ана Муњиза

Др Ана Муњиза, браниће докторску дисертацију под називом „УТРВЂИВАЊЕ ПОВЕЗАНОСТИ НИВОА ИНТЕРЛЕУКИНА-6 И ФАКТОРА ТРАНСФОРМАЦИЈЕ РАСТА-БЕТА СА КЛИНИЧКИМ КАРАКТЕРИСТИКАМА ДЕПРЕСИВНОГ ПОРЕМЕЋАЈА КОД ОДРАСЛИХ У ОДНОСУ НА ИСКУСТВО ЗЛОСТАВЉАЊА И/ИЛИ ЗАНЕМАРИВАЊА У ДЕТИЊСТВУ“, дана 24.06.2020. године у 13 часова у свечаној сали Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Александра Исаковић, Доц.др Оливера Вуковић и Проф.др Горан Михајловић. Ментор: Академик проф.др Душица Лечић Тошевски, Коментор: Проф.др Иванка Марковић.

Детаљније

Др Милица Стојковић Лалошевић

Др Милица Стојковић Лалошевић, браниће докторску дисертацију под називом „ОДРЕЂИВАЊЕ ПОЛИМОРФИЗАМА ГЕНА ЗА ГЛУТАТИОН ТРАНСФЕРАЗУ И БИОХЕМИЈСКИХ МАРКЕРА КОД БОЛЕСНИКА СА КОЛОРЕКТАЛНИМ КАРЦИНОМОМ“, дана 19.06.2020. године у 13 часова у свечаној сали Медицинског факултета у Београду пред Комисијом у саставу: Проф.др Татјана Симић, Проф.др Горан Баришић и Проф.Драгомир Дамјанов. Ментор: Проф.др Зоран Кривокапић, Коментори: Проф.др Александра Павловић Марковић и Проф.др Марија Пљеша Ерцеговац.

Детаљније

ДР АЛЕКСАНДРА ЖИВКОВИЋ

Обавештавамо Вас да ће ДР АЛЕКСАНДРА ЖИВКОВИЋ бранити рад под називом „ВЕНСКО-АРТЕРИЈСКА РАЗЛИКА УГЉЕН-ДИОКСИДА КАО ПРОГНОСТИЧКИ ПАРАМЕТАР КОД КАРДИОХИРУРШКИХ БОЛЕСНИКА“ дана 24.06.2020. године са почетком у 9 часова у свечаној сали Секретаријата Факултета.        

Детаљније

Анатомија-Обавештење о потврди и полагању испита

ОБАВЕШТЕЊЕ   Обавештавају се студенти основних акадeмских студија „Сестринство“ да ће потврда испита бити у понедељак 22.06.2020 путем maila silvija.jelisavac@med.bg.ac.rs (у поруци треба нагласити име, презиме, број индекса и да је у питању ОАС), а усмени испит из анатомије ће се одржати 26. 06. 2020. у 13:00 на Института за анатомију. Студенти су дужни да донесу на испит попуњену белу пријаву   *Обавезни су маска и рукавице.     Руководиоц наставе из Анатомије на Основним академским студијама „Сестринство“ Доц.  др Дубравка Алексић, с.р   У Београду 28. 05. 2020. године

Детаљније

 ПРВA ПOMOЋ – JУНСКO – JУЛСКИ  ИСПИTНИ РOК

Пoштoвaни студeнти,   Oбaвeштaвaмo вaс дa ћe сe испит из прeдмeтa Првa пoмoћ у jунскo – jулскoм испитнoм рoку  oбaвити у фoрми тeстa дaнa 29. VI  2020. гoд.  oд  08 дo 14h  у aмфитeaтру Силoс. У тeрмину oд 08-09:30h  пoлaгaћe студeнти  из групe A1 и A2,  oд 09:30-11h  студeнти из групe  A3 и A4, oд 11-12:30h студeнти  из  групe Б1 и Б2, и у пeриoду oд 12:30-14h студeнти из групe Б3 и Б4. Из oпрaвдaних рaзлoгa, студeнт мoзe  зaмeнити групу и пoлaгaти у jeднoм oд нaзнaчeних тeрминa. Студeнти су дужни…

Детаљније

Наставна база КБЦ Звездара – јунско – јулски испитни рок

ОБАВЕШТЕЊЕ   Испит из предмета хирургије са анестезиологијом у КБЦ „Звездара“ биће одржан 02.07.2020.у 09h. Потребно је да се студенти пријаве 2 дана пре испита на мејл miradjoric70.8.11@gmail.com      

Детаљније