Конференција Медицинског круга- MEDIATE

Поштоване колегинице и колеге, Представљамо вам прву конферецију у организацији  Медицинског круга, а уз подршку Медицинског факултета универзитета у Београду, за студенте биомедицинских наука- MEDIATE- са темом иновације у свету медицине. Очекују вас вишедневна предавања, радионице, као и међусобна дружења, уз еминентне професоре нашег факултета и гостујуће предаваче из различитих облати. Циљ нам је да студентима кроз неформални облик учења проширимо знање и изван плана и програма редовне наставе. Уз приложен сертификат са конференције, биће вам омогућена надокнада пропуштене наставе и оправдани изостанци. Конференција ће се одржати у периоду од…

Детаљније

Др Љубиша Марјановић

Др Љубиша Марјановић ће бранити рад уже специјализације: „ЗНАЧАЈ ХИСТЕРОСКОПИЈЕ У ДИЈАГНОСТИЦИ И ЛЕЧЕЊУ УРОЂЕНИХ АНОМАЛИЈА МАТЕРИЧНЕ ДУПЉЕ КОД ИНФЕРТИЛИНИХ ПАЦИЈЕНТКИЊА“ дана 09.12.2022. године са почетком у 09  часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Катедра педијатрије-Дечја клиника

Oбавештење за студенте V године који педијатрију вежбају на Дечјој клиници: Oд понедељка 21.11. 2022.год. важи нови распоред, промењене су групе, имате нове наставнике. Распоред по групама у прилогу: IV grupa ponedeljak nova rspodela V grupa utorak nova raspodela I grupa sreda nova raspodela I I grupa četvrtak nova raspodela III grupa petak nova raspodela  

Детаљније

Милица Панић

Обавештавамо да ће 17.11.2022.године студент Милица Панић, бр.индекса 116/11., бранити дипломски рад “Утицај ТЕНС-а на смењење неуропатских тегоба код неуропатија различите етиологије”, ментора Доц.др Сање Томановић Вујадиновић, у просторијама Клинике за рехабилитацију КЦ Србије са почетком у 9 часова.  

Детаљније

Др Љубинка Цвијетић

Др Љубинка Цвијетић ће бранити рад уже специјализације :  „ЗНАЧАЈ ВАРИЈАБИЛНОСТИ ГЛИКЕМИЈЕ ЗА ПРОЦЕНУ СТАЊА ГЛИКОРЕГУЛАЦИЈЕ У ПАЦИЈЕНАТА СА ДИЈАБЕТЕСОМ“ дана 29.11.2022. године са почетком у 10  часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Др Маријa Мијаљевић

Др Маријa Мијаљевић ће бранити рад уже специјализације  :  „МАГНЕТНА РЕЗОНАНЦИЈА КИЧМЕНОГ СТУБА У ПРОЦЕНИ ЕФЕКТА РАДИОТЕРАПИЈЕ У ЛЕЧЕЊУ МЕТАСТАЗА“ дана 30.11.2022. године са почетком у 09  часова у Свечаној сали Деканата.  

Детаљније