РЕАНИМАЦИЈА У ПЕДИЈАТРИЈИ – ИЗБОРНА НАСТАВА

Поштовани студенти, У прилогу се налази распоред предавања Изборне наставе – РЕАНИМАЦИЈА У ПЕДИЈАТРИЈИ, која се одржава у наставној бази Катедре педијатрије Институт за мајку и дете, у периоду од 10.-13.1.2023. године, са почетком у 13:30 часова, слушаоница 4 (улаз 1, први спрат). Распоред предавања Изборне наставе – РЕАНИМАЦИЈА У ПЕДИЈАТРИЈИ Наставна база Катедре педијатрије Институт за здравствену заштиту мајке и детета Србије “Др Вукан Чупић”  

Детаљније

Поновно обавештење: ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ИЗ ОНКОЛОШКЕ ХИРУРГИЈЕ ЗА 2022/23 ГОДИНУ

Поновно обавештење ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ ИЗ ОНКОЛОШКЕ ХИРУРГИЈЕ ЗА 2022/23 ГОДИНУ   ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБЕ СЕ ОДРЖАВАЈУ У ИНСТИТУТУ ЗА ОНКОЛОГИЈУ И РАДИОЛОГИЈУ СРБИЈЕ, БЕОГРАД, ПАСТЕРОВА БРОЈ 14.(СТАРА ЗГРАДА ИНСТИТУТА) ОД 8,ОО часова, С ТИМ ДА СТУДЕНТИ МОРАЈУ ДА СЕ ЈАВЕ СЕКРЕТАРИЦИ ЉУБИНИ (КАБИНЕТ ДИРЕКТОРА , ПРИЗЕМЉЕ ДЕСНО, СОБА БРОЈ 40) У 7,50 часова КАКО БИ СЕ ПРИПРЕМИЛИ ЗА ВЕЖБЕ И ПРЕДАВАЊА.   СТУДЕНТИ КОЈИ СЕ НЕ НАЛАЗЕ НА СПИСКОВИМА КОЈИ СУ ОКАЧЕНИ НА ОГЛАСНОЈ ТАБЛИ ИНСТИТУТА, ПРЕДАВАЊА И ВЕЖБЕ ИМАЋЕ У КБЦ “БЕЖАНИЈСКА КОСА”. ОДГОВОРНИ НАСТАВНИК ЗА ПРЕДМЕТ ОНКОЛОШКА…

Детаљније

ИЗБОРНА НАСТАВА – КБЦ ДР Д. МИШОВИЋ

Изборна настава Дијагностичке и терапијске ендоскопске методе у дигестивној хирургији и урологији је данас, 22.12.2022. у 13часова на II спрату Клинике за хирургију, КБЦ ДР ДРАГИША МИШОВИЋ – ДЕДИЊЕ, А блок.  

Детаљније

Распоред наставе из онколошке хирургије за студенте X семестра 2022/23

Распоред наставе из онколошке хирургије за студенте X семестра 2022/23 преузмите ОВДЕ Настава је почела 07.11 са групом III подгрупом Ц. Молимо Вас да се придржавање распореда.  

Детаљније

Изборни предмет Медијске кампање у промоцији здравља

Отворен је предмет Медијске кампање у промоцији здравља! Наша очекивања су да ћете  стећи основна знања и вештине о медијским кампањама за промоцију здравља. Сигурно ћете то постићи редовним похађањем наставе и вежби у периоду од 09. 12. 2022. до  13.01. 2023. године путем Ретикулума на адреси http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/course/view.php?id=5938 Радом у тиму, на основу задатака током курса и консултација, бићете у могућности да осмислите предлог ваше кампање. Презентацију и опис кампање као и тест урадићете 13.01. 2023. Зато се што пре улогујте и почните да радите на вашој кампањи.  

Детаљније

Катедра педијатрије-Дечја клиника (изборни предмет “Педијатријска ендокринологија”)

Oбавештење за студенте који имају изборни предмет “Педијатријска ендокринологија”- настава се одржава у периоду од 13.12.-14.12.2022.год. у 9h. Молимо Вас да се пре овог термина јавите проф.др Вери Здравковић на меил:vera.zdravkovic@gmail.com ради договора.  

Детаљније

Катедра педијатрије-Дечја клиника (изборни предмет “Дијагностички и терапијски приступ витално угроженом детету”)

Oбавештење за студенте V године, промењен је термин за изборни предмет-Дијагностички и терапијски приступ витално угроженом детету, одржава се у периоду од 26.12-28.12.2022.године у 14h, у учионици Дечје клинике.  

Детаљније

Изборни предмет за V годину-Неуроимиџинг у васкуларној анатомији

Неуроимиџинг у васкуларној анатомији Поштовани студенти, У прилогу се налази програм извођења наставе изборног предмета Неуроимиџинг у васкуларној анатомији која се одржава на Институту за Анатомију и Лабораторији за Мултимодални Неуроимиџинг Института за Анатомију у периоду од 9.12-26.12.2022 са почетком у 14:30. Присуство је обавезно.

Детаљније