Др Јелена Чумић

Др Јелена Чумић ће бранити рад уже специјализације  : „ЗНАЧАЈ НИВОА СЕРУМСКЕ МОКРАЋНЕ КИСЕЛИНЕ И СИНТАКС СКОРА У ДУГОРОЧНОМ ПРЕЖИВЉАВАЊУ КАРДИОХИРУРШКИХ БОЛЕСНИКА“ дана 28.11.2022. године са почетком у 10 часова  у слушаоници на другом спрату Деканата.

Детаљније

Др Олга Мандић

Др Олга Мандић ће бранити рад уже специјализације  „ЕНДОСКОПСКЕ КАРАКТЕРИСТИКЕ ВЕЛИКИХ КОЛОРЕКТАЛНИХ ПОЛИПА И ЊИХОВ УТИЦАЈ НА ИСХОД ПОСЛЕ ЕНДОСКОПСКЕ МУКОЗНЕ РЕСЕКЦИЈЕ“ дана 24.11.2022. године са почетком у 12 часова  у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Др Ивана Ђенадић

Др Ивана Ђенадић ће бранити рад уже специјализације  „ЕФИКАСНОСТ И ПОДНОШЉИВОСТ АДЈУВАНТНОГ ЛЕЧЕЊА ФЛУОРОПИРИМИДИНИМА ПАЦИЈЕНАТА УПЕРИСАНИХ У III СТАДИЈУМУ КАРЦИНОМА КОЛОНА, У О.Б. ВАЉЕВО У ПЕРИОДУ ОД 2012-2016 ГОДИНЕ“ дана 17.11.2022. године са почетком у 11 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Др Сања Меденица

Др Сања Меденица ће бранити рад уже специјализације  : „ИСХОД ТРУДНОЋЕ ОСТВАРЕНЕ ПОСТУПКОМ ВАНТЕЛЕСНЕ ОПЛОДЊЕ И КАРАКТЕРИСТИКЕ НОВОРОЂЕНЧАДИ У ЖЕНА СА ТИРОИДНИМ АУТОАНТИТЕЛИМА“ дана 16.11.2022. године са почетком у 12 часова у Свечаној сали Деканата.  

Детаљније

Др Андријана Кулић

Др Андријана Кулић ће бранити рад уже специјализације  „ПРИМЕНА РОТАЦИОНЕ ТРОМБЕЛАСТОМЕТРИЈЕ У ПРАЋЕЊУ ПОРЕМЕЋАЈА ХОМЕОСТАЗЕ КОД БОЛЕСНИКА СА СЕПСОМ УЗРОКОВАНОМ SARS-CoV-2“ дана 15.11.2022. године са почетком у 12 часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Коначна ранг листа и упис примљених кандидата на докторске академске студије за школску 2022/23. годину – Други уписни рок

Коначна ранг листа и упис примљених кандидата на докторске академске студије за школску 2022 23. годину – Други уписни рок

Детаљније

И РЕЧ ЈЕ ЛЕК: Печ Адамс (1998)

  Поштоване колегинице и колеге, Трећи филм који гледамо јесте култни „Печ Адамс“ из 1998. године, са непоновљивим Робин Вилијамсом у улози др Хантера „Закрпе“ Адамса. У питању је биографски филм заснован на истинитим догађајима. Иако филм иницијално није добио повољне критике, данас припада обавезном штиву студената медицине, као и свих других ентузијаста који се баве негом најтежих пацијената. Управо због тога, уводна реч ће обухватити богато искуство доц. др Јелене Лазић (Одељење дечје хематологије и онкологије – УДК Тиршова), Саше Станојевића (др Гуза) и Тијане Момчиловић (др Цица Мица).…

Детаљније