Обавештење – Енглески језик 3

Настава из изборног предмета Енглески језик 3 у зимском семестру 2022/2023 почиње у петак, 25.11.2022. године на платформи Ретикулум. Курс је отворен и сви студенти су уписани, а уколико имате било каквих потешкоћа у вези са приступањем курсу, можете се обратити доц. др Данки Синадиновић слањем имејла (dankas78@gmail.com, danka.sinadinovic@med.bg.ac.rs).

Детаљније

Потврда полагања усменог дела испита из социјалне медицине

ИНСТИТУТ ЗА СОЦИЈАЛНУ МЕДИЦИНУ ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ДЕЦЕМБАРСАКИ ИСПИТНИ РОК   Обавештавамо Вас да ће се потврда термина полагања испита обавити путем линка: http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/mod/feedback/view.php?id=15134 05.децембар 2022. године од 08:00 до 14:00 часова.        

Детаљније

Др Бранка Арсеновић

Др Бранка Арсеновић ће бранити рад уже специјализације: „УТИЦАЈ НЕДОСТАТКА ГВОЖЂА И СРЧАНЕ ИНСУФИЦИЈЕНЦИЈЕ НА ГЛИКОРЕГУЛАЦИЈУ КОД СТАРИХ СА ДИЈАБЕТЕС МЕЛИТУСОМ “  дана 28.11.2022. године са почетком у 09  часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Обавештење студентима ИАС и ОАС

ОБАВЕШТЕЊЕ Одлуком Наставно научног већа студенткињама прве, друге, треће, четврте и пете године интегрисаних академских студија и студенткињама прве, друге и треће године основних академских студија – сестринство због трудноће, порођаја и неге детета као и студентима наведених студија који су постали родитељи одобрава се уз одговарајући доказ полагање испита у свим испитним роковима и то како у редовним тако и у додатним апсолвентским роковима. Пријављивање испита за додатне апсолвентске рокове обављаће се у Студентској служби код надлежног референта уз одговарајућу документацију. Студентска служба  

Детаљније

Елиминациони тест – Неурологија

ЕЛИМИНАЦИОНИ ТЕСТ ИЗ НЕУРОЛОГИЈЕ, ДЕЦЕМБАРСКИ ИСПИТИНИ РОК, ОДРЖАЋЕ СЕ 12.12.2022.ГОДИНЕ У АМФИТЕТАРУ ИНСТИТУТА ЗА АНАТОМИЈУ ОД 13 ДО 14 ЧАСОВА. ПРИЈАВЉИВАЊЕ СТУДЕНАТА ЋЕ СЕ ОБАВЉАТИ ДО 08.12.2022.ГОДИНЕ ДО 12 ЧАСОВА, КОД ГЂЕ СЛОБОДАНКЕ РАТКОВИЋ, НА КЛИНИЦИ ЗА НЕУРОЛОГИЈУ.

Детаљније