Хирургија са анестезиологијом – Друга хируршка клиника (предавање доц. др Николе Илића, Хронична исхемија екстремитета)

Поштовани студенти, предавање доц. др Николе Илића, Хронична исхемија екстремитета, биће померено за 09 часова, уместо у 08 часова.  

Детаљније

Др Сања Шпирић

Др Сања Шпирић ће бранити рад уже специјализације „Дијагностичка примена видеонистагмографије и видео-head-impulse теста код пацијената са Менијеровом болести“ дана 21.12.2022. године са почетком у  9  часова у слушаоници на другом спрату Деканата.  

Детаљније

Поновни колоквијум Фармакологија са токсикологијом

Обавештење да се поновни колоквијум одржава у петак, 2.12.2022. у 18h у амфитеатру Института за патологију. Списак студената који испуњавају услов да изађу на поновни колоквијум  

Детаљније

ИЗБОРНА НАСТАВА – ПРЕХОСПИТАЛНА ПЕДИЈАТРИЈА

Поштовани студенти, У прилогу се налази програм Изборне наставе ПРЕХОСПИТАЛНА ПЕДИЈАТРИЈА која се одржава у наставној бази Институт за мајку и дете у периоду од 12.12.-15.12.2022. године са почетком у 13:30 часова. Присуство је обавезно. Изборна настава: ПРЕХОСПИТАЛНА ПЕДИЈАТРИЈА   Наставна база Катедре педијатрије Институт за мајку и дете  

Детаљније

Изборни предмет – Медицинска ентомологија

Моле се студенти треће године ИАС студија који су на изборном предмету „Медицинска ентомологија“ да се обрате проф. др Александру Џамићу путем мејла aleksandar.dzamic@med.bg.ac.rs најкасније до петка 02.12.2022. ради договора о терминима одржавања наставе.

Детаљније