Обавештење

Обавештавамо вас да се у условима ванредног стања настава реализује у другачијим условима односно путем сајта , мејла или  on-line. Након истека ванредног стања интензивно ће се организовати допуна теоријске као и практичне наставе.

Сви лекари који су у радном односу а које су установе вратиле на рад потребно је да доставе потврду установе (или да то учини сама установа) да су враћени на рад и разлог враћања. Ово је неопходно за све запослене без обзира да ли су запослени у установама у јавној или приватној својини.

Априлски испитни рок који је био предвиђен да траје од 13. априла до 30. априла 2020.године одлаже се до истека ванредног стања. Тада ће бити организовани пред испитни тестови, практични део испита као и усмено полагање пред комисијама према већ утврђеној подели.
Пријава испита за јунско -⁠ јулски испитни рок која се иначе обавља почетком маја, биће такође организована након истека ванредног стања.
Усмени испити за лекаре на ужој специјализацији у априлском року биће организовани и додељене испитне комисије након истека ванредног стања.

Све додатне информације биће благовремено објављене и ажуриране на сајту.
Молимо студенте свих врста студија који лично сносе трошкове као и оне којима установе сносе трошкове студија да редовно измирују своје финансијске обавезе према утврђеној динамици.

Свим нашим студентима желимо добро здравље са жељом да се сто пре састанемо у наставку активности на самом Факултету.

 

 

Остале вести из категорије