Живот ћелије – од рођења до смрти

Обавештење – настава из изборног предмета „Живот ћелије – од рођења до смрти“ наставља се online

Студенти II групе предмета „Живот ћелије – од рођења до смрти“ су у обавези да припреме семинар по распореду који се налази на модулу изборног предмета у оквиру Ретикулума (http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/course/view.php?id=2158). Семинар треба да буде припремљен у облику Поњер поинт презентације, и да заједно са кратким резимеом (сижеом) семинара у виду текста до једне стране писане у Њорд документу буде достављен као материјал за семинаре на модулу предмета до 1.5.2020.
Студенти И групе који нису послали своје семинаре и резиме, то могу урадити тако што ће га послати руководиоцу предмета проф. др Тамари Кравић-Стевовић на маил tamara.kravic-stevovic@med.bg.ac.rs до 1.5.2020.

Уколико сте овај изборни предмет изабрали због припреме представе, за вас и студенте И групе, смо отворили и део где, поред тога што можете погледати како представа изгледа у оригиналном облику, можете поставити и сопствени материјал повезан са представом о ћелијској смрти и преживљавању. Будите креативни, у овом делу можете поставити своје коментаре у вези са ћелијском смрћу и преживљавањем, нове радове које сте пронашли на пубмеду, можете додати нове ликове у представу, изменити текстове улога, али можете поставити и слике ћелија у различитим формама ћелијске смрти, своје цртеже, анимације, костиме за представу, музику за представу, пропратни материјал за представу – репертоар, позоришне карте…

Остале вести из категорије