КБЦ „Др Драгиша Мишовић-Дедиње“-Oбавештење за студенте пете године

Поштовани, Замолила бих студенте пете године који су били јутрос на пракси у КБЦ „Др Драгиша Мишовић-Дедиње“ да ХИТНО ВРАТЕ КЉУЧ ОД АПАРТМАНА У КОМЕ СЕ ПРЕСВЛАЧЕ. Или да ми се јави коме је кључ враћен на број 066/⁠8500110 Бранкица. Бранкица Божиновић    

Детаљније

V година – Хирургија, колоквијум за студенте који вежбају на Институту „Бањица“

Све група студената које вежбају Хирургија – Ортопедија, обољења на Институту за ортопедију „Бањица“ полажу колоквијум у периоду 02-06.11.2020. (свака група у онај дан који јој је додељен по распореду за вежбе) у 8.30h у Амфитетру Инситутута. Потребно је да студенти понесу картоне на полагање. Уколико је неко спречен да полаже са својом групом може да полаже и са неком од осталих група у предвиђеном термину.

Детаљније

ОБАВЕШТЕЊЕ СТУДЕНТИМА IV Ц ГРУПЕ ПЕТА ГОДИНА, ВЕЖБЕ ХИРУРГИЈА-ТРАУМАТОЛОГИЈА

ВЕЖБЕ ХИРУРГИЈА-ТРАУМАТОЛОГИЈА Молим студенте групе IV Ц који су вежбали хирургију-трауматологију у уторак,  а који су били у групи којој се прикључила студенткиња накнадно уписана (2 студента из октобар 2) да се јаве на мој мејл alelesic@gmail.com,  јер треба да се установи ко треба да буде 2 недеље оправдано ван наставе, јер је колегиница позитивна на КОВИД.1 У интересу свих је да се јавите да би знали да сте оправдано одсутни са вежби.   с поштовањем проф Александар Лешић, наставна база ортопедска клиника КЦС          

Детаљније

Хирургија са анестезиологијом

Студенти, пете године, који имају вежбе из анестезије на Другој хируршкој клиници у обавези су да пре вежби прочитају предавања, која су снимљена и постављена на платформи.      

Детаљније

Распоред вежби из Анестезије – НБ Друга хируршка клиника

Клиника за васкуларну и ендоваскуларну хирургију КЦС Клиника за кардиохирургију КЦС РАСПОРЕД ПРАКТИЧНЕ НАСТАВЕ ХИРУРГИЈЕ СА АНЕСТЕЗИОЛОГИЈОМ ШКОЛСКЕ 2020/21. ГОД.      

Детаљније

Катедра хирургије-КБЦ „ДР ДРАГИША МИШОВИЋ-ДЕДИЊЕ“ и ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ „ДЕДИЊЕ“

Вежбе: КБЦ „ДР ДРАГИША МИШОВИЋ-ДЕДИЊЕ“  и  ИНСТИТУТ ЗА КАРДИОВАСКУЛАРНЕ БОЛЕСТИ „ДЕДИЊЕ“  

Детаљније