Педијатрија – Заказивање испита из педијатрије за септембар-Наставна база ИМД

Поштовани студенти,

Заказивање испита из предмета Педијатрија (септембарски рок 07.-11.9.2020.)  је 1. и 2.9.2020.године у термину од 9 – 11х. Телефон за заказивање испита 31 08 160 (сестра Љубица).

НАКОН ТЕЛЕФОНСКОГ ЗАКАЗИВАЊА ИСПИТА НЕОПХОДНО ЈЕ ДА :

  1. Студент потврди излазак на испит  из предмета ПЕДИЈАТРИЈА маилом  два дана пре заказаног термина одржавања испита. Потребно је оставити личне податке, број индекса и број телефона, као и име и презиме наставника. Податке слати  на следећу маил адресу:  imdnastava@ptt.rs
  2. На дан испита студент доноси индекс, белу пријаву и картон! (ОНИ КОЈИ СУ ВЕЖБАЛИ ШКОЛСКУ 2019/20. У УДК,  ПРЕУЗЕТИ КАРТОН).
  3. Приликом доласка на испит, студенти долазе на главни улаз из улице Радоје Дакић, ОБАВЕЗНО са маском и рукавицама и јављају се у канцеларију Службе за научноистраживачку и образовну делатност на 1. спрату
  4. Студенти који су имали  знаке респираторне инфекције или повишену телесну температуру, претходних недеља,  као и они студенти  који су били у ризичном контакту са неким од оболелих од  ЦОВИД – а 19 у обавези су да то пријаве  наставној бази Катедре (маилом или телефоном).

 

      Наставна база Катедре педијатрије ИМД

 

Остале вести из категорије