Обавештење за студенте демонстраторе на предмету Фармакологија са токсикологијом

Студенти демонстратори на предмету Фармакологија са токсикологијом могу да преузму своје потврде о демонстратури

Детаљније

Обавештење из Клиничке фармакологије и фармакологије са токсикологијом о јунском испитном року

Обавештење о јунском испитном року : Обавештење из Фармакологије са токсикологијом Обавештење из Клиничке фармакологије

Детаљније

Промена термина полагања испита код проф. др Зорана Тодоровића у мајском испитном року 2024.

Темин полагања испита код проф. др Зорана Тодоровића из Фармакологије са токсикологијом и Клиничке фармакологије у мајском испитном року 2024. године се мења и уместо 17.05. у 10.00, одржаће се 16.05.2024. године, у 09.00 часова у КБЦ Бежанијска коса.

Детаљније

Распоред полагања испита Катедре фармакологије, клиничке фармакологије и токсикологије у мајском испитном року 2024.

Распоред полагања испита Катедре фармакологије, клиничке фармакологије и токсикологије у мајском испитном року 2024. E- mail adrese nastavnika

Детаљније

Распоред изборне наставе из Фармакологије и токсикологије: “Молекуларна фармакологија лекова који делују на нервни систем”

Распоред изборне наставе из Фармакологије и токсикологије: “Молекуларна фармакологија лекова који делују на нервни систем”. Настава почиње 08.05.2024, према распореду из прилога. Руководилац: Проф. др Јанко Самарџић Распоред изборне наставе из Фармакологије и токсикологије: “Молекуларна фармакологија лекова који делују на нервни систем”

Детаљније

Резултати другог колоквијума из Фармакологије са токсикологијом 2023/2024

Резултати другог колоквијума из Фармакологије са токсикологијом 2023/2024 Увид у тестове одржаће се у понедељак, 08.04.2024. од 11 до 12 часова у малој сали Института за фармакологију, клиничку фармакологију и токсикологију.

Детаљније

Распоред полагања испита Катедре фармакологије, клиничке фармакологије и токсикологије у априлском испитном року 2024.

Распоред полагања испита Катедре фармакологије, клиничке фармакологије и токсикологије у априлском испитном року 2024., за предмете: Фармакологија са токсикологијом (3. година) и Клиничка фармакологија (6. година) Имејл адресе наставника Института за фармакологију, клиничку фармакологију и токсикологију

Детаљније