ОКП 1 Распоред – Институт за ортопедију “Бањица”

ОСНОВИ КЛИНИЧКЕ ПРАКСЕ I

 

 

  • Настава из Основа клиничке праксе I је само практична (вежбе), без теоретских предавања и семнара; одвија се током првог семестра прве године студија.
  • Настава почиње 4. октобра 2021. и траје до 14. јануара 2022. – 15 недеља. Укупан број часова је 30. Настава се одвија средом и четвртком од 8-9.30 и, у договору са наставницима и сарадницима, понедељком, четвртком и петком током дежурства хитне службе. Дозвољено је да се у договору са наставником или сарадником настава одвија током дежурства наведеног наставника / сарадника с тим што се једно преподне или поподне рачуна као 6 часаова, а рад ноћу од 19ч до 7 ујутру као 12 часова.
  • Задужени наставници и сарадници:

др Данило Јеремић
др Станислав Рајковић
клин.асс.др Александар Јевтић
клин.асс.др Андреја Баљозовић
клин.асс.др Марко Алексић
клин.асс.др Бранислав Кривокапић
клин.асс.др Борис Глушчевић
клин.асс.др Огњен Вукадин
клин.асс.др Миодраг Глишић
клин.асс.др Владан Стевановић
клин.асс.др Борис Вукомановић

  • Картони студената морају бити код асистената / сарадника и време проведено на вежбама регистровано. На крају наставе клинички асистент или сарадник који је водио вежбе потписује картон. Студент након тога пријављује колоквијум – тест, који се одвија на последњим вежбама. Списак одговорних наставника који ће потписивати индексе за оверу семестра као и списак наставника који ће потписивати пријаве и колоквијуме након теста ће бити накнадно обајвљене на интернет страници Медицинског факултета.
  • Практикум са објашњеним вештинама из Основа клиничке праксе I је у штампи и излази у првом семестру школске 2021/2022. године.
  • Сви студенти морају да обезбеде:
  • Фотографију која мора бити залепљена на картон
  • Беле мантиле, мајице, панталоне и белу обућу, маске и рукавице

Списак студената за огласну таблу – ОСНОВИ КЛИНИЧКЕ ПРАКСЕ I I ГОДИНА

 

 

4.октобар 2021.
Руководилац Наставне базе
Института за ортопедију„Бањица“
Проф. др Зоран Башчаревић

Остале вести из категорије