Обавештење за студенте који су полагали Енглески језик 1 у јунском року (а нису у јуну уписали оцену у индекс) и у септембарском року, код наставника Биљане Вукчевић Лацковић

Уписивање: среда, 15. 9. 2021. Индекси се предају испред Катедре хуманистичких наука ИСКЉУЧИВО у кутије на којима пише:
Енглески језик 1, Биљана Вукчевић Лацковић, српска настава, ЈУН 2021., односно
Енглески језик 1, Биљана Вукчевић Лацковић, српска настава, СЕПТЕМБАР 2021. и то ИСКЉУЧИВО између 10:00 и 12:00 ч.
ВОДИТЕ РАЧУНА ДА ИНДЕКСЕ СПУСТИТЕ У ПРАВУ КУТИЈУ И У ПРАВОМ ТЕРМИНУ, ЈЕР ИНДЕКСЕ КОЈИ НИСУ ПРЕДАТИ НА ПРАВО МЕСТУ НЕЋУ ПОТПИСИВАТИ (не могу вас тражити на ПЕТ својих различитих спискова, нити код других колега на другим предметима).
МОРА СЕ на првом слободном месту за упис испита уписати: Енглески језик 1 и датум: 18. 6. 2021., односно 3. 9. 2021. (НЕМОЈТЕ предавати непопуњене индексе).
Индекси ће бити завршени истог дана и враћени на исто место где су предати. Информација о тачном времену ће бити објављена на ФБ страници Катедре хуманистичких наука, чим наставник заврши све индексе. Ако вам овај термин не одговара, биће још два термина у септембру.
Молим да НЕ улазите у просторије Катедре из БИЛО ког разлога.
Ова информација важи САМО за студенте који су полагали Енглески језик 1 у јунском и септембарском року код наставника Биљане Вукчевић Лацковић. МОЛИМ да нико други НЕ оставља индексе у назначене кутије осим ових студената.

 

наставник Биљана Вукчевић

 

Остале вести из категорије