ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ НА ПРЕДМЕТУ ОКП I- ИНСТИТУТ ЗА МАЈКУ ИДЕТЕ

Поштовани студенти,

Студенти који су додељени наставној бази Институт:

  • I година група А2 долази на Институт у понедељак 12.10. у 9часова Амфитеатар Инстиитута,
  • I година група Б3 долази на Институт у петак 9.10. у 9часова Амфитеатар Инстиитута,

када ће им бити јасно дате инструкције око организације и протокола понашања за време боравка у Институту.

Вежбе су скраћене на пола сата, па ће се тако три сата боравка на клиници за ОКП1 пет пута у току семестра, или 5 сати три пута у току семестра сматрати као одржане вежбе.

Оно што је изузетно важно, то је да студенти морају бити комплетно пресвучени, морају имати беле панталоне и мајице, на ногама каљаче, маске и капе, а визире им обезбеђује факултет (такав је договор деканског колегијума). НЕ СМЕ СЕ ДОЗВОЛИТИ рад у цивилној одећи! Након завршетка вежби морају спаковати своју униформу. Препорука је да је одмах оперу до следећих вежби и опрати је до следећих вежби.

Распоред студената ће бити истакнут на студентском порталу Медицинског факултета као и огласној табли за студенте у Институту.

Картони студената морају бити код асистената (потписни од стране асистената) и време проведено на вежбама регистровано.

На крају последње вежбе потписује се у индекс (Проф.др Мила Стајевић) да је одржана настава, предавања 0, вежби 30, остало 0.

Накнадно ће бити издато обавештење везано за начин полагања коликвијума који ће највероватније на крају овог семестра бити у виду теста.

Израда практикума је у току.

За све додатне информације контактирати административног секретара наставне базе Института Марину Мутавџић на тел. 3108160 од 8 до 14часова.

 

С поштовањем,

Проф.др Мила Стајевић
Руководилац наставне базе Институт за мајку и дете

Остале вести из категорије