Психијатрија – овера испита

Kатедра за психијатрију
Медицински факултет
Универзитет у Београду
ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани студенти,

 

Овера испита из предмета Психијатрија организоваће се у понедељак, 17.08.2020. од 9 до 16 часова и од 31.08.2020. од 9 до 15 часова (Ивана Гавриловић, Институт за ментално здравље, Милана Кашанина 3, Управа, први спрат, соба бр. 3). Постоји плочица са натписом поред врата, и молимо Вас да пажљиво читате и да не ометате остале колеге на спрату.

 

Студенти нису у обавези да лично донесу индекс. Ради спречавања ширења новог корона вируса, предлог да један студент скупи више индекса и да донесе, како би се оверио испит.

 

Студенти који не буду излазили на испите и самим тим не добију потпис у индекс за оверу семестра, овера семестра из предмета Психијатрија организоваће се 7. и 8. септембра у периоду од 9 до 15 часова (Ивана Гавриловић, Институт за ментално здравље, Милана Кашанина 3, Управа, први спрат, соба бр. 3). Постоји плочица са натписом поред врата, и молимо Вас да пажљиво читате и да не ометате остале колеге на спрату.

 

Молимо Вас да поштујете горе назначене термине.

 

У случају потребе, молимо Вас да нас контактирате путем електронске поште psihijatrija.sekretar@med.bg.ac.rs и потрудићемо се да Вам у што краћем року одговоримо.

 

Хвала Вам на разумевању и сарадњи.

 

Обавезно је придржавање свих препоручених мера заштите ради спречавање ширења новог корона вируса.

 

С поштовањем,
Катедра за психијатрију

 

 

Остале вести из категорије