ПРОТОКОЛ ОДРЖАВАЊА ИСПИТА ЗА ВРЕМЕ ПАНДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ ЦОВИД 19 ВИРУРСОМ У ЈУНСКОМ ИСПИТНОМ РОКУ ИЗ ПРЕДМЕТА ПЕДИЈАТРИЈА НА НАСТАВНОЈ БАЗИ ИНСТИТУТ ЗА ЗДРАВСТВЕНУ ЗАШТИТУ МАЈКЕ И ДЕТЕТА СРБИЈЕ “ДР ВУКАН ЧУПИЋ”

НАКОН ТЕЛЕФОНСКОГ ЗАКАЗИВАЊА ИСПИТА КОЈИ ЈЕ ПРЕДВИЂЕН  25. И 26.5.2020.  У ПЕРИОДУ ОД  9h-11h  на тел.3108160  НЕОПХОДНО ЈЕ ДА :

1. Студент потврди излазак на испит из предмета ПЕДИЈАТРИЈА маилом два дана пре заказаног термина одржавања испита. Потребно је оставити личне податке, број индекса и број телефона, као и име и презиме наставника. Податке слати техничком секретару наставне базе Катедре на следећу маил адресу: imdnastava@ptt.rs

2. На дан испита студент доноси индекс и белу пријаву.

3. Приликом доласка на испит, студенти долазе на главни улаз из улице Радоје Дакић, ОБАВЕЗНО са маском и рукавицама, где ће их у договорено време сачекати технички секретар и увести, одређени број студената, у Амфитеатар .

4. Студенти не смеју сами улазити у наставну базу.

5. Студенти који су имали знаке респираторне инфекције или повишену телесну температуру, претходних недеља, као и они студенти који су били у ризичном контакту са неким од оболелих од COVID  19 у обавези су да то пријаве техничком секретару наставне базе Катедре (маилом или телефоном)

6. За све информације можете се обратити техничком секретару наставне базе Катедре на тел. 3108160

 

 

Остале вести из категорије