Патолошка физиологија – Потврда испита у ванредном октобарском испитном року

Универзитет у Београду
Медицински факултет
Институт за патолошку физиологију

ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања ВАНРЕДНОГ ОКТОБАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија

Потврђивање испита, за студенте који полажу практични део испита из патолошке физиологије обавиће се online, у УТОРАК, 03.10.2023. године, од 11 до 13 часова. Неопходно је да студенти пошаљу e-mail на адресу patofiziologija.potvrda@med.bg.ac.rs, у коме ће навести име и презиме, број индекса, име и презиме испитивача на чијем су испитном списку, те нагласити да треба да полажу практични део испита.

Потврђивање испита, за студенте који полажу искључиво усмени део испита из патолошке физиологије обавиће се online у СРЕДУ, 04.10.2023. године, од 10 до 12 часова. Неопходно је да студенти пошаљу e-mail на адресу patofiziologija.potvrda@med.bg.ac.rs, у коме ће навести име и презиме, број индекса, име и презиме испитивача на чијем су испитном списку, е нагласити да треба да полажу искључиво усмени део испита.

Практични испит из патолошке физиологије ће бити организован у среду 04.10.2023. године од 13.30 часова у вежбаоницама А и Б (др Суботића 1). Студентима ће након потврде изласка на практични испит бити доступне детаљније информације о терминима полагања практичног испита, које ће бити објављене на сајту факултета 03.10.2023. године у поподневним часовима.

Усмени испити из патолошке физиологије ће бити организовани у четвртак 05.10.2023. и петак 06.10.2023. године. Детаљније информације о терминима и месту полагања усменог испита биће објављене на сајту факултета 04.10.2023. године у поподневним часовима.

НАПОМЕНА СТУДЕНТИМА: Студенти су у обавези да на практични, односно усмени испит донесу белу испитну пријаву, уредно и читко попуњену штампаним словима.

Студенти који благовремено у наведеном термину не потврде излазак на испит губе право на полагање испита у ванредном октобарском испитном року.

ШЕФ КАТЕДРЕ

Проф. др Јелена Нешовић Остојић

Остале вести из категорије