Патолошка физиологија – Важно обавештење

Предавање, које је по распореду у среду 29.03.2023.године са почетком у 14.00 часова неће се одржати услед одржавања седнице Изборног већа Медицинског факултета у датом термину. Студенти могу да одслушају поменуто предавање у понедељак 27.03. или петак 31.03. 2023. године са почетком у 14.оо часова.

Детаљније

Патолошка физиологија – Резултати другог поправног генерацијског колоквијума

Резултате другог поправног генерацијског колоквијума можете погледати ОВДЕ. Увид у тест за заинтересоване студенте одржаће се у СРЕДУ, 15.03.2023. године од 13:30 до 14:30 часова у канцеларији секретара Института за патолошку физиологију (др Суботића 1, други спрат).

Детаљније

Патолошка физиологија – Други поправни генерацијски колоквијум

Други поправни генерацијски колоквијум из Патолошке физиологије одржаће се у петак, 10. марта 2023. године у 18:00 часова у амфитеатру Института за патологију (др Суботића 1). Списак студената за други поправни генерацијски колоквијум можете погледати ОВДЕ. Студенти који нису изашли на претходно одржани други генерацијски колоквијум и до сада нису доставили оправдања (означени жутим), моћи ће ИСКЉУЧИВО да полажу поправни колоквијум уколико најкасније до петка, 10.03.2023. године пошаљу оправдање на e-mail sanjin.kovacevic@med.bg.ac.rs.

Детаљније

Патолошка физиологија – Резултати другог генерацијског колоквијума

Резултате другог генерацијског колоквијума за студенте који наставу из патолошке физиологије слушају школске 2022/23, као и за студенте који су наставу слушали ранијих година, а стекли право да полажу колоквијуме можете погледати ОВДЕ.  Увид у тест за заинтересоване студенте одржаће се у СРЕДУ, 08.03.2023. године од 13:00 до 14:00 часова у канцеларији секретара Института за патолошку физиологију (др Суботића 1, други спрат). Студенти који нису положили колоквијум, стичу право да изађу на поправни колоквијум, који ће се одржати у петак, 10.03.2023. године у 18:00 часова у амфитеатру Института за патологију…

Детаљније

Патолошка физиологија – Други генерацијски колоквијум

Други генерацијски колоквијум из патолошке физиологије одржаће се у СУБОТУ, 04.03.2023. године са почетком у 12.30 часова. Обавештење о другом генерацијском колоквијуму из Патолошке физиологије можете наћи ОВДЕ. Такође, списак студената са местом полагања можете наћи ОВДЕ. Студенти из обнове године, који имају право и желе да полажу колоквијум, неопходно је да потврде излазак на колоквијум, тако што ће послати e-mail на адресу patofiziologija.potvrda@med.bg.ac.rs у коме ће навести име, презиме, број индекса и школску годину када су слушали патолошку физиологију.

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о почетку и организацији наставе у шестом семестру академске 2022/2023. године

Распоред наставе из Патолошке физиологије за шести семестар академске 2022/2023. године можете погледати ОВДЕ. Предавања из патолошке физиологије (иста тематска јединица) се одржавају у амфитеатру Института за патологију, др Суботића 1, понедељком, средом и петком за све студенте, независно од подгрупе. Семинари из патолошке физиологије се одржавају у семинарској сали Института за патолошку физиологију, др Суботића 9, а термине у односу на подгрупу студента можете погледати ОВДЕ. Вежбе из патолошке физиологије се одржавају у салама А и Б Института за патолошку физиологију, др Суботића 1, други спрат. Термине за вежбе…

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о терминима испита из Патолошке физиологије у фебруарском испитном року

Практични део испита из Патолошке физиологије, одржаће се у вежбаоницама А и Б (др Суботића 1, II спрат) у понедељак 20. и уторак 21.02.2023. године према истакнутом распореду полагања, који можете пронаћи ОВДЕ. На практични део испита понети индекс и бели мантил. Терминe за усмени део испита за све студенте (који већ имају положен практични део испита, односно за оне који исти положе у фебруарском испитном року) можете пронаћи ОВДЕ.  

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о испиту из изборног предмета Стрес и болест у фебруарском испитном року

Испит из изборног предмета Стрес и болест одржаће се у виду теста, у четвртак, 23.02.2023. године у 14 часова у семинарској сали Института за патолошку физиологију (др Суботића 9). На испит је потребно понети индекс и читко попуњену белу испитну пријаву.

Детаљније

Патолошка физиологија – Потврда испита у фебруарском испитном року

Универзитет у Београду Медицински факултет Институт за патолошку физиологију ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања ФЕБРУАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија Потврђивање испита вршиће се у канцеларији секретара Института за патолошку физиологију (Др Суботића 1, спрат II) у ПОНЕДЕЉАК, 13.02.2023. године, од 10.00 до 12.00 часова. Практични испит ће се одржати у понедељак 20.02.2023. године у вежбаоницама А и Б (Др Суботића 1). Студентима ће након потврде изласка на испит бити доступне детаљне информације о термину полагања практичног испита из Патолошке физиологије. Термини за усмени испит ће се заказивати након положеног…

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о испиту из изборног предмета Стрес и болест

Испит из изборног предмета Стрес и болест одржаће се у виду теста, у среду, 25.01.2023. године у 14 часова у семинарској сали Института за патолошку физиологију (др Суботића 9). На испит је потребно понети индекс и читко попуњену белу испитну пријаву.

Детаљније