Патолошка физиологија – Први генерацијски колоквијум

Први генерацијски колоквијум из патолошке физиологије одржаће се у СРЕДУ, 13.12.2023. године са почетком у 20.00 часова. Обавештење о првом генерацијском колоквијуму из Патолошке физиологије можете наћи ОВДЕ. Такође, списак студената са местом полагања можете наћи ОВДЕ.

Детаљније

Патолошка физиологија – Потврда испита у новембарском испитном року

Потврђивање испита обавиће се online, неопходно је да студенти пошаљу e-mail на адресу sanjin.kovacevic@med.bg.ac.rs, у коме потврђују свој излазак на испит најкасније до УТОРКА, 07.11.2023. године.

Детаљније

Патолошка физиологија – Важно обавештење

Предавање, које је по распореду у среду 18.10.2023.године са почетком у 14.00 часова се помера и одржаће се у уторак 17.10.2023. године са почетком у 14.00 часова у амфитеатру Института за патологију. Такође, предавања која обрађују исту тематску јединицу биће одржана у регуларним терминима од 14.00 часова у понедељак, 16.10.2023. и петак 20.10.2023. године.

Детаљније

Патолошка физиологија – Списак студената уписаних након ванредног октобарског испитног рока са подгрупама за наставу

Списак студената са подгрупама за наставу из патолошке физиологије можете преузети ОВДЕ. Семинари из патолошке физиологије се одржавају у семинарској сали Института за патолошку физиологију, Др Суботића 9, док се вежбе из патолошке физиологије се одржавају у салама А и Б Института за патолошку физиологију, Др Суботића 1, други спрат. Термине за вежбе и семенаре у односу на подгрупу студента можете преузети ОВДЕ. Предавања из патолошке физиологије (иста тематска јединица) се одржавају у амфитеатру Института за патологију, Др Суботића 1, понедељком, средом и петком за све студенте, независно од подгрупе.

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о терминима усменог испита у ванредном октобарском испитном року

Терминe за усмени део испита за све студенте можете пронаћи ОВДЕ. Напомена: На усмени испит донети читко попуњену и потписану белу испитну пријаву.  

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о терминима практичног испита у ванредном октобарском испитном року

Практични део испита из Патолошке физиологије, одржаће се у вежбаоницама А и Б (др Суботића 1, II спрат) у среду 04.10.2023. године у 13.30 часова према истакнутом распореду полагања, који можете пронаћи ОВДЕ.

Детаљније

Патолошка физиологија – Обавештење о почетку и организацији наставе у петом семестру академске 2023/2024. године

Подгрупе студената за наставу из патолошке физиологије можете преузети ОВДЕ. Семинари из патолошке физиологије се одржавају у семинарској сали Института за патолошку физиологију, Др Суботића 9, док се вежбе из патолошке физиологије се одржавају у салама А и Б Института за патолошку физиологију, Др Суботића 1, други спрат. Термине за вежбе и семенаре у односу на подгрупу студента можете преузети ОВДЕ. Предавања из патолошке физиологије (иста тематска јединица) се одржавају у амфитеатру Института за патологију, Др Суботића 1, понедељком, средом и петком за све студенте, независно од подгрупе. Распоред наставе…

Детаљније

Патолошка физиологија – Коначна ранг листа пријављених демонстратора

На конкурс за 15 редовних демонстратора на предмету Патолошка физиологија за школску 2023/2024 годину се пријавило 35 студената. Узимајући у обзир критеријуме за бодовање из Правилника о раду демонстратора, као и показано интересовање за демонстратуру, Катедра за патолошку физиологију је донела одлуку да се за 15 редовних демонстратора за овај предмет изаберу следећи студенти: Јанко Радовић 75/20 Игор Тановић 411/18 Андријана Стошић 112/20 Иван Арсић 182/19 Маријана Секулић 55/20 Кристина Секанић 146/20 Јована Ристић 151/19 Анђела Рибић 317/18 Анђела Мрђа 54/20 Марија Суда 13/18 Исидора Ђоковић 137/20 Ђорђе Ковачевић 72/20…

Детаљније

Патолошка физиологија – Распоред наставе у петом семестру академске 2023/2024. године

Распоред наставе из Патолошке физиологије за пети семестар академске 2023/2024. године можете погледати ОВДЕ. Предавања из патолошке физиологије се одржавају у амфитеатру Института за патологију, Др Суботића 1, понедељком, средом и петком. Семинари из патолошке физиологије се одржавају у семинарској сали Института за патолошку физиологију, Др Суботића 9. Вежбе из патолошке физиологије се одржавају у вежбаоницама А и Б Института за патолошку физиологију, Др Суботића 1, други спрат. Списакови студената са сатницом за вежбе и семинаре у петом семестру академске 2023/2024. године изаћи ће на сајту факултета најкасније до суботе,…

Детаљније

Патолошка физиологија – Потврда испита у ванредном октобарском испитном року

Универзитет у Београду Медицински факултет Институт за патолошку физиологију ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања ВАНРЕДНОГ ОКТОБАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија Потврђивање испита, за студенте који полажу практични део испита из патолошке физиологије обавиће се online, у УТОРАК, 03.10.2023. године, од 11 до 13 часова. Неопходно је да студенти пошаљу e-mail на адресу patofiziologija.potvrda@med.bg.ac.rs, у коме ће навести име и презиме, број индекса, име и презиме испитивача на чијем су испитном списку, те нагласити да треба да полажу практични део испита. Потврђивање испита, за студенте који полажу искључиво усмени део…

Детаљније