Практични и усмени испит из Микробиологије, фебруарски рок школске 2022/2023. године

Информације о практичном испиту из Микробиологије, фебруарски рок 2023

Практични испит из Микробиологије ће се одржати у понедељак, 20. фебруара са почетком у 17.30 часова. Распоред студената по амфитеатрима ће бити постављен накнадно, а најкасније до 16. фебруара.

Присуство на испиту је обавезно потврдити онлајн преко линка који ће бити постављен 7. фебруара.

Термин за потврду испита је од 7. фебруара (од 10 часова) до 9. фебруара (у 12 часова). Накнадне пријаве неће бити прихваћене. Сутра, 7. фебруара, ће бити постављено обавештење на сајт Факултета о потврди испита. Потврда испита је искључиво електронским путем, преко линка који ће сутра бити постављен у поменуто обавештење. У линку је неопходно прецизно попунити све тражене информације. Неправилно попуњене пријаве неће бити узете у обзир.

Резултати практичног испита ће бити постављени на сајт Факултета и огласну таблу Института за микробиологију и имунологију у уторак 21. фебруара од 9 часова.

Подсећамо студенте који су већ положили практични испит у претходном, јануарском року 2023. (јер им положен практични испит из јануарског рока важи и даље у фебруарском року) и који не желе да изађу поново на практични испит у фебруарском испитном року, да им усмени испити могу бити заказани већ од првог дана рока, тј. 17. фебруара.

Увид у тестове је заказан за уторак, 21. фебруар у периоду 12-12:15 часова у Семинарској сали. Термини усмених испита ће бити објављени накнадно.

Молимо да редовно проверавате сајт Факултета за релевантна обавештења.

Остале вести из категорије