ОБАВЕШТЕЊЕ О НАЧИНУ РЕАЛИЗАЦИЈЕ НАСТАВЕ ИЗ ОБАВЕЗНОГ ПРЕДМЕТА „ХОМЕОСТАТСКИ СИСТЕМИ” НА ДОКТОРСКИМ АКАДЕМСКИМ СТУДИЈАМА – СМЕР „ФИЗИОЛОШКЕ НАУКЕ” У ШКОЛСКОЈ 2021/22. год.

Поштовани докторанди,

Добро дошли на предмет „Хомеостатски системи” докторских академских студија – смер „Физиолошке науке”. Теоријска и практична настава из предмета „Хомеостатски системи” у школској 2021/22 год. ће се одвијатиonline на платформи Ретикулум, у складу са тренутном епидемиолошком ситуацијом. Према већ постављеном распореду, настава почиње 21. фебруара 2022. год.

Снимци предавања у видеоконференцијском систему (“BigBlueButton, BBB”) ће бити постављени на платорми према распореду. Динамика одвијања лабораторијских ротација ће се одвијати према распореду (најкасније до 10.03.2022. год.), а опет у складу са епидемиолошком ситуацијом. Израда пројектног задатка и завршни тест ће бити благовремено организовани.

Када приступите Ретикулуму, у свом менију „Моји курсеви” видети курс: „ДАС-ХОМЕОСТАТСКИ СИСТЕМИ”.

Такође, курсу можете приступити и директно путем линка  (http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/course/view.php?id=4278 ), након што се улогујете користећи већ постојеће налоге.

Уколико имате техничке потешкоће у приступу садржају предмета, молимо вас да се обратите координаторима онлине наставе на Катедри за медицинску физиологију, др Н. Шутуловићу и др Р. Јеремић (e-mail адреса: nikola.sutulovic@med.bg.ac.rs или  rada.jeremic@med.bg.ac.rs ).

 

Руководиоци предмета „Хомеостатски системи”,

Проф. др Драган Ђурић
Проф. др Оливера Станојловић

 

Остале вести из категорије