Обавештење за фебруарски испитни рок

Обавештење о потврди изласка на испит и одржавању испита из Клиничке биохемије у јануарскофебруарском испитном року школске 2021/2022. године

ВАЖНЕ НАПОМЕНЕ:

Право изласка на испит имају студенти који су положили све испите из III године.

Узимајући у обзир померање термина јануарског рока, потврда испита из Клиничке биохемије ће бити организована у новом термину (УТОРАК, 08. 02. 2022. од 08 часова до 15 часова) и једино та потврда испита је важећа.

ПОТВРДА ИЗЛАСКА НА ИСПИТ:

Потврда испита за све студенте ће се спроводити на платформи Ретикулум. На курсу „Потврда испита 2021/2022“ треба одабрати 4. годину студија и попунити упитник под називом „Потврда испита за јануарско-фебруарски рок“ у оквиру предмета Клиничка биохемија. По предаји упитника потврдa испита је завршена. Упитник ће бити доступан у УТОРАК, 08. 02. 2022. од 08 часова до 15 часова.

У случају да студент не може да приступи платформи Ретикулум, потребно је да се обрати директно мејлом на: djurdja.jovanovic@med.bg.ac.rs током истог дана најкасније до 20 часова.

Мејл треба да садржи:

Subject: Потврда испита –Клиничка биохемија

Текст мејла:

Овим путем потврђујем излазак на испитни тест из Клиничке биохемије у јануарско-фебруарском испитном року.

Налазим се на листи испитивача:  навести име и презиме испитивача.

На испитном списку сам под редним бројем: навести редни број

Име и презиме студента и број индекса.

ИСПИТ:

Испитни тест биће одржан у ПОНЕДЕЉАК, 21. 02. 2022. у 15 часова према распореду који ће бити објављен након термина потврде испита.

О термину уписивања оцене у индекс, студенти ће бити накнадно обавештени.

Катедра биохемије

Остале вести из категорије