Обавештење о одржавању I колоквијума из медицинске физиологије

ОБАВЕШТЕЊЕ О OДРЖАВАЊУ ПРВОГ КОЛОКВИЈУМА
ИЗ МЕДИЦИНСКЕ ФИЗИОЛОГИЈЕ

 

 

Обавештавамо вас да ће се први колоквијум из Медицинске физиологије одржати у ПЕТАК, 10.12.2021. год. од 16:00 ч према следећем распореду:

 

Локација Групе
Амфитеатар Хистофизиологије I1, I2, I3, I4
Амфитеатар Силос II1, II2, II3, II4
Амфитеатар Патоанатомије III1, III2, III3, III4, IV1
Амфитеатар Анатомије IV2, IV3
Вежбаонице Физиологије IV4

НАПОМЕНА:

 

  • Обавезно је доћи 15 минута пре почетка колоквијума и сачекати прозивку испред одговарајућих Амфитеатара. Молимо све студенте да испред Амфитеартара носе заштитне маске и држе прописано РАСТОЈАЊЕ. Прозивка студената ће се обавити према групама и азбучном реду, зато вас моломо да тек након позива од стране дежурних наставника, приступите прозивци. Уколико студент касни, неће бити у могућности да присуствује колоквијуму.
  • Сви студенти су у обавези да носе заштитну маску на правилан начин (прекрити нос и уста) све време док траје прозивка и израда колоквујма. Непоштовањем ових мера, студент ће бити замољен да напусти место одржавања колоквијума.
  • Студентима ће бити мерена температура бесконтактним топломером. Моле се сви студенти са симптомима респираторних инфекција да не приступају полагању колоквијума. Свака појава симптома Ковид 19 инфекције, сматраће се оправданим одсуством са колоквијума.
  • На колоквијум је потребно понети ИНДЕКС или СТУДЕНТСКУ ИДЕНТИФИКАЦИОНУ КАРТИЦУ.
  • Резултати првог колоквијума из Медицинске физиологије биће објављени у ПОНЕДЕЉАК 13.12.2021.године најкасније до 15:00 ч.
  • Први поправни колоквијум из Медицинске физиологије одржаће се у ПЕТАК 17.12.2021. год. према распореду који ће накнадно бити објављен.

        

 

  Катедра за Mедицинску физиологију

 

Остале вести из категорије