Обавештење за изборни предмет: Енглески језик 5, Енглески језик 4, Енглески језик 3

Обавештавају се студенти који у зимском семестру школске 2021-2022. године слушају изборни предмет: Енглески језик 5, код наставника Биљане Вукчевић Лацковић, да су све информације о овом курсу (рокови, задаци, материјали, и сл.) постављене на Ретикулум, а да су сами студенти са списка за овај предмет уписани на онлајн курс, те да могу од данас и да му приступе.  Курс је почео, молим студенте да му што пре приступе и да почну са израдом задатака.

наставник
Биљана Вукчевић Лацковић


Настава из изборног предмета Енглески језик 4 у зимском семестру 2021/2022 почиње у четвртак, 18.11.2021. године, када ће материјал за прву недељу бити доступан студентима на платформи Ретикулум. Сви студенти који су се пријавили за овај изборни предмет уписани су на предмет под именом IASI – Engleski jezik 4 ZIMSKI 2021/2022, а наставу води доц. Др Данка Синадиновић. Детаљно обавештење у вези са наставом постављено је као обавештење у оквиру предмета на Ретикулуму. У сваком тренутку можете се обратити наставнику слањем директне поруке на Ретикулуму, постављањем питања у оквиру форума Q & A који је придружен сваком задатку или слањем мејла на dankas78@gmail.com.

Данка Синадиновић


Настава из изборног предмета Енглески језик 3 у зимском семестру 2021/2022 почиње у четвртак, 18.11.2021. године, када ће материјали бити доступни студентима на платформи Ретикулум. Сви студенти који су се пријавили за овај изборни предмет уписани су на предмет под именом IASI – Engleski jezik 3 ZIMSKI 2021/2022, а наставу води наставник Стеван Мијомановић. Детаљно обавештење у вези са наставом постављено је као обавештење у оквиру предмета на Ретикулуму. У сваком тренутку можете се обратити наставнику слањем директне поруке на Ретикулуму, постављањем питања у оквиру форума Q&A који је придружен сваком задатку или слањем мејла на stevan.mijomanovic@gmail.com .

 

 

Остале вести из категорије