Изборни предмети Катедре хуманистичких наука – Медицина, спорт и биоетика, Биоетика 4, Биоетика хумане сексуалности

Биоетика 4 – Уписивање оцена и давање потписа за слушање за предмет Биоетика 4 биће организовано у уторак 12.10.2021. Медицина, спорт и биоетика -⁠⁠ Уписивање оцена и давање потписа за слушање за предмет Медицина, спорт и биоетика биће организовано у уторак 12.10.2021. Биоетика хумане сексуалности – Уписивање оцена и давање потписа за слушање предмета Биоетика хумане сексуалности биће организовано у уторак 12.10.2021.

Детаљније

Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – термин испита (октобарски рок 2)

Студенти који полажу испит из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности у октобарском испитном року 2 су у обавези да свој задатак пошаљу до 08.10. 2021.године.

Детаљније

Изборни предмет „Биоетика хумане сексуалности” – Октобарски испитни рок

Резултати из октобарског испитног рока из предмета Биоетика хумане сексуалности су у прилогу. Студенти који су слушали онлине наставу из изборног предмета „Биоетика хумане сексуалности”, а који планирају да испит полажу у ванредном октобарском испитном року, дужни су да задатак пошаљу (Ретикулум) до 08.10. 2021. године.

Детаљније

Биоетика хумане сексуалности – уписивање оцена и давање потписа за слушање

Упис оцена и потписи за слушање за предмет Биоетика хумане сексуалности биће организован у понедељак 27.09.2021. Потребно је да донесете попуњен индекс, и попуњену белу пријаву. У индексу ОБАВЕЗНО претходно попунити податке о полагању испита: „Назив предмета” – Биоетика хумане сексуалности; „Датум полагања” – 25.06.2021 за јунски рок, 14.07.2021. за јулски рок, 3.9.2021. за септембарски рок. На страни на којој се добија потпис за слушање наставе напишите Биоетика хумане сексуалности предавања 2, друго 2. Индексе са белом испитном пријавом оставити на обележеном месту, испред огласне табле Катедре хуманистичких наука, од…

Детаљније

Обавештење за колеге са курса ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 5 и САМО и ИСКЉУЧИВО за њих.

Драге колеге и колегинице, Уколико сте у ЗИМСКОМ или ЛЕТЊЕМ семестру 2021. били на курсу Енглески језик 5, испунили СВЕ задатке, и о томе добили потврду наставника Биљане Вукчевић Лацковић, а још нисте предали индекс да вам се унесе оцена, можете доћи у кабинет наставника Биљане Вукчевич Лацковић, на Катедри хуманистичких наука, сутра, у среду, 15. 9. 2021. ТАЧНО између 12:30х и 13 и 00х. Уз индекс, ОБАВЕЗНО понети попуњену белу пријаву са холограмом! Ако вам овај термин из било којег разлога не одговара, биће их још 2 у септембру.…

Детаљније

Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – термин испита (октобарски рок)

Студенти који полажу испит из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности у октобарском испитном року су у обавези да свој задатак пошаљу до 23.09. 2021.године.

Детаљније

Изборни предмети Катедре хуманистичких наука – термин испита

Испити из изборних предмета (Комуникација у медицини; Медицина, спорт, биоетика; Биоетика 3 и Биоетика 4), за студенте који су наставу слушали у периоду до 16.марта 2020.године (почетка епидемије узроковане корона вирусом САРС ЦоВ 2), одржаће се у уторак 23.09.2021.год., у 13ч, у просторијама Катедре хуманистичких наука. Студент је у обавези да потврди излазак на испит путем е-маила (адреса humanistickenauke@med.bg.ac.rs) и да на испит донесе индекс и попуњену папирну пријаву за испит. Молимо студенте да се придржавају прописаних епидемиолошких мера.   Катедра хуманистичких наука

Детаљније

Катедра хуманистичких наука-OБАВЕШТЕЊА

Биоетика хумане сексуалности- резултати испита у септебарском испитном року Медицина и друштво- резултати из септембарског испитног рока код доц. др Данијеле Тиосављевић Медицина, спорт и биоетика-⁠октобарски испитни рок: За испит из изборног предмета Медицина. спорт и биоетика у октобарском испитном року је потребно послати есеј на исти начин као и до сада до 23.9.2021.      

Детаљније

Биоетика хумане сексуалности – уписивање оцена и давање потписа за слушање

Упис оцена и потписи за слушање за предмет Биоетика хумане сексуалности биће организован у уторак 07.09.2021. Потребно је да донесете попуњен индекс, и попуњену белу пријаву. У индексу ОБАВЕЗНО претходно попунити податке о полагању испита: „Назив предмета” – Биоетика хумане сексуалности; „Датум полагања” – 25.06.2021 за јунски рок, 14.07.2021. за јулски рок. На страни на којој се добија потпис за слушање наставе напишите Биоетика хумане сексуалности предавања 2, друго 2. Индексе са белом испитном пријавом оставити на обележеном месту, испред огласне табле Катедре хуманистичких наука, од 09:00 до 11:00х. Потписани…

Детаљније

Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – термин испита (септембарски рок)

Студенти који полажу испит из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности у септембарском испитном року су у обавези да свој задатак пошаљу до 03.09. 2021.године.

Детаљније