Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – термин испита (октобарски рок)

Студенти који полажу испит из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности у октобарском испитном року су у обавези да свој задатак пошаљу до 23.09. 2021.године.

Детаљније

Катедра хуманистичких наука-OБАВЕШТЕЊА

Биоетика хумане сексуалности- резултати испита у септебарском испитном року Медицина и друштво- резултати из септембарског испитног рока код доц. др Данијеле Тиосављевић Медицина, спорт и биоетика-⁠октобарски испитни рок: За испит из изборног предмета Медицина. спорт и биоетика у октобарском испитном року је потребно послати есеј на исти начин као и до сада до 23.9.2021.      

Детаљније

Изборни предмет ПРИНЦИПИ ОНКОЛОШКЕ ХИРУРГИЈЕ – измена термина предавања

Обавештавају се студенти да ће се изборни предмет ПРИНЦИПИ ОНКОЛОШКЕ ХИРУРГИЈЕ одржати дана 02.6.2021.године у 14,оо h  уместо у  12,оо h у новом делу зграде Института за онкологију и радиологију Србије.      

Детаљније

Обавештење о изборној настави “Принципи онколошке хирургије”

ОБАВЕШТАВАЈУ СЕ СТУДЕНТИ ДА ЋЕ СЕ ИЗБОРНА” НАСТАВА ПРИНЦИПИ ОНКОЛОШКЕ ХИРУРГИЈЕ” ОДРЖАТИ ДАНА 02.6.2021.ГОДИНЕ У 12 ЧАСОВА  У НОВОМ АМФИТЕАТРУ СА ПОЧЕТКОМ У 12h НОВИ ДЕО /ЗГРАДЕ ИНСТИТУТА. ОДГОВОРНИ НАСТАВНИК ЗА ПРЕДМЕТ ОНКОЛОШКА ХИРУРГИЈА Проф.др.Иван Марковић    

Детаљније

Изборни предмет Краниоцеребралне повреде

Poštovani studeni koji ste za izborni predmet imali Kraniocerebralne povrede IASI 525, 10,11, I 12 semestar školske godine 2020/21 , da donesete indeks sa popunjenom prijavom 24.05.2021 godine. Javite se sekretaru nastave Žani Đurić zbog predaje indeksa    

Детаљније

Обавештење за студенте – Испит из предмета Бенигна хиперплазија простате

Обавештавамо вас да ће се испит из изборног предмета “Бенигна хиперплазија простате”, одржати у уторак, 18.05.2021. године у 12h у библиотеци Клинике за урологију, Ресавска 51, Београд.    

Детаљније

Клиника за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију – изборна настава

  МЕДИЦИНСКИ ФАКУЛТЕТ УНИВЕРЗИТЕТА У БЕОГРАДУ ИЗБОРНА НАСТАВА    Обавештавају се сви студенти пете године који похађају изборну наставу из естетске хирургије у летњем  семестру школске 2020/2021, да ће се изборна настава одржати од 17.05.21 до 19.05.2021.године са почетком у  12 часова  у библиотеци Клинике за опекотине, пластичну и реконструктивну хирургију.      Шеф Катедре за пластичну и естетску хирургију  Проф.др Милан Јовановић                

Детаљније

Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – резултати испита (мартовски испитни рок

Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – резултати испита (мартовски испитни рок): Испит из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности у мартовском испитном року положио је студент Петронијевић Милош, индекса броја 2015/0266.    

Детаљније

Изборни предмет Катедре хуманистичких наука Биоетика хумане сексуалности – термин испита (априлски рок)

Студенти који полажу испит из изборног предмета Биоетика хумане сексуалности у априлском испитном року у обавези су да свој задатак, под истим условима и на досадашњи начин (Ретикулум), пошаљу до 19.04. 2021.године.      

Детаљније

Обавештење о полагању теста за изборни предмет Животна средина и здравље

ОБАВЕШТЕЊЕ Испит из изборног предмета “Животна средина и здравље” одржаће се у петак 15.01.2021 у 13:00. у салама Б и Ц.    

Детаљније