Медицина и друштво – Уписивање оцена и давање потписа за студенте који су положили у јануарском испитном року код доц. др Данијеле Тиосављевић

За студенте који су положили испит из предмета „Медицина и друштво” у Јануарском испитном року, 28. 01. 2021. код доц. др Данијеле Тиосављевић, у складу са епидемиолошком ситуацијом организује се упис оцена и потписивање индекса за одслушану наставу.

Студенти доносе попуњен индекс и картоне из Медицинске етике и Медицинске социологије (не мора се доносити лично).

У индексу ОБАВЕЗНО претходно попунити податке о полагању испита:

„Назив предмета” – Медицина и друштво; „Назив предиспитне обавезе” унети у три реда – Медицинска социологија, Медицинска етика, Социјална медицина; „Датум полагања” – 28. 01. 2021.

У делу индекса који служи за оверу првог семестра (друга страна индекса) попунити: „Назив наставног предмета” – Медицина и друштво; „Укупан број часова” – Предавања 2, Вежбе 0, Друго 2.

Картоне попунити личним подацима. Картон за Медицинску етику се налази у уџбенику „Увод у медицинску етику”, а картон за Медицинску социологију се налази у уџбенику „Медицинска социологија”.

Индекси који нису попуњени према датом упутству неће бити потписани.

Индексе са картоном оставити на обележеном месту, испред огласне табле Катедре хуманистичких наука, према следећем распореду:

Четвртак, 13. 05. 2021. од 8:00 до 10:00 студенти са бројем индекса 001/20 до 231/20;

Петак, 14. 05. 2021. од 8:00 до 10:00 студенти са бројем индекса 232/20 до 606/20.

Потписани индекси се преузимају на обележеном за то месту, истог дана од 12:00 до 14:00.

За студенте који нису у могућности да дођу у предвиђеном термину, информација о накнадном термину ће се наћи на сајту факултета благовремено.

У прилогу се налази списак студената који су положили испит у Јануарском испитном року код доц. др Данијеле Тиосављевић.

Упис за студенте који су положили испит у наредним роковима ће бити накнадно организован.

Моле се студенти да се придржавају наведених упутстава, као и прописаних епидемиолошких мера.

Катедра хуманистичких наука

 

 

Остале вести из категорије