Практична настава на Интерној медицини

Практична настава на Интерној медицини почиње од понедељка 10. маја. Вежбе се одржавају од 12 до 14 часова, свака група вежба једном недељно.

 

Процедура за студенте који су вакцинисани против COVID-19
Подразумева се да је од друге дозе вакцине протекло више од 14 дана. Студенти који спадају у ову групу су обавезни да донесу на увид потврду о вакцинацији.

Студенти који спадају у ову групу су обавезни да предају и попуњен упитник 30 минута пре почетка практичне наставе службенику задуженом за наставу.

Процедура за студенте који нису вакцинисани против COVID-19
У ову групу спадају и студенти који су примили и другу дозу вакцине а није прошло више од 14 дана од ревакцине. Студенти су дужни да доставе на увид антигенски тест не старији од 72 часа. У случају да студент није у могућности да обезбеди тест, факултет је организовао тестирање:

Поштоване колегинице и колеге, молимо Вас да попуните овај упитник како би Вам могли бити додељени одговарајући термин за тестирање на присуство антигена SARS-CoV-2.

Упитник се налази на следећем линку:

https://forms.gle/bA6mEoU22sLUKX4d6

Место на ком ће се одржати тестирање свих студената је амфитеатар Клинике за неурохирургију Клиничког центра Србије.

Упитник попуњавају искључиво студенти 4. и 5. године који 1) нису вакцинисани, 2) су вакцинисани само једном од 2 дозе вакцине и 3) они код којих од друге дозе вакцинације није прошло више од 2 недеље. Попуњавање упитника је обавезно!

Од информација је неопходно уписати имејл адресу, име и презиме, број индекса, годину студирања и термин тестирања.

Термини тестирања су понедељак, уторак и среда. Студенти сами бирају термин на основу распореда практичне наставе:

  • Студенти којима се по распореду прве вежбе у току недеље одржавају у понедељак бирају неки од понуђених временских периода за тестирање у понедељак.
  • Студенти којима се по распореду прве вежбе у току недеље одржавају у уторак бирају неки од понуђених временских периода за тестирање у уторак.
  • Студенти којима се по распореду прве вежбе у току недеље одржавају у среду бирају неки од понуђених временских периода за тестирање у среду.

 

Шеф Катедре Интерне медицине
Проф. др Миодраг Крстић

 

Остале вести из категорије