Енглески језик 1 и Енглески језик 2

Испитни задатак из предмета Енглески језик 1 и Енглески језик 2 у СЕПТЕМБАРСКОМ испитном року биће постављен на Ретикулум (наћи ћете га под темом Тест – септембар). Овом задатку могу приступити само они од вас који су пријавили испит за наведени рок и потврдили га код техничког секретара Катедре хуманистичких наука.

За израду теста имате на располагању 60 минута и један покушај, а тест ће бити доступан за решавање од 04.09. у 9.00 до 07.09.. у 23.59. Дакле, за попуњавање теста изаберите дан и време који вам највише одговарају, али имајте на уму да када једном започнете израду теста морате га довршити у року од 60 минута јер ће након истека времена тест бити аутоматски предат и прегледан. Након што завршите израду теста одмах ћете моћи да видите колико бодова сте освојили, а за пролаз вам је потребно минумум 51/100. Број бодова који освојите на тесту биће уписан у ваш индекс и пријаву уз одредницу ПОЛОЖИО/ЛА и то ће значити да сте положили испит. Подсећамо, испит се организује на овај начин услед тренутне епидемиолошке ситуације.

Оцене из септембарског рока моћи ће да се упишу 8.09. и 29.09. код доц. др Данке Синадиновић, о чему ћете бити накнадно обавештени.

Уколико имате било каквих техничких проблема приликом приступања тесту, молим вас да се одмах јавите слањем мејла на dankas78@gmail.com. Немојте чекати последњи тренутак да бисте приступили тесту, како бисмо могли да реагујемо на време!

Остале вести из категорије