Енглески 1 и Енглески 2 – унос оцене и семестрални потпис

УПИС ОЦЕНЕ ОДНОСНО СЕМЕСТРАЛНОГ ПОТПИСА КОД НАСТАВНИКА БИЉАНЕ ВУКЧЕВИЋ ЛАЦКОВИЋ

Обавештење важи за: студенте који су код наставника Биљане Вукчевић Лацковић слушали Енглески језик 1 односно Енглески језик 2, у другом семестру ове школске године; студенте који су у другом семестру слушали Енглески језик 1 код асистента Стевана Мијомановића; студенте који су били на списку код наставника Биљане Вукчевић Лацковић за испит на предмету Енглески језик 1 односно Енглески језик 2 у роковима: ЈУН 1, ЈУН 2, АВГУСТ ове школске године; студенте који су били на списку код наставника Биљане Вукчевић Лацковић за испит на предмету Енглески језик 1 односно Енглески језик 2 у било ком претходном року.

Обавештење НЕ ВАЖИ за студенте који су слушали односно полагали на списку код других наставника (самим тим ни за студенте који су полагали у року ЈУЛ 2020.) !!!

Обавештење НЕ ВАЖИ за студенте са изборног предмета НИТИ студенте са програма студија медицине на енглеском језику, којима ће накнадно бити понуђен термин!!!

Уколико вам овај термин НЕ БУДЕ одговарао, НЕМОЈТЕ остављати индексе, сачекајте следећи термин, о којем ћете бити благовремено обавештени.

ОБАВЕЗНО прочитајте упутства!!! Уколико не предате индекс у складу са упутствима, индекс вам НЕЋЕ бити потписан!!! Индекси убачени у погрешну кутију неће бити потписани! Пронађите себе под једном од категорија (у зависности од тога којој припадате) и следите упутства ЗА ВАШУ категорију. Потом прочитајте све о термину предаје, на крају овог обавештења.

  1. Слушали сте предмет Е1 или Е2 код наставника Биљане Вукчевић Лацковић али нисте код овог наставника полагали испит.

Упутство: На листу папира (нормалне величине, молим да не цепате ћошкове листова и да то убацујете у индекс) читким рукописом напишете: САМО СЕМЕСТРАЛНИ ПОТПИС Енглески 1 или САМО СЕМЕСТРАЛНИ ПОТПИС Енглески 2. Овај лист + картон уметнете у индекс у којем сте у следећој слободној рубрици за семестрални потпис уписали: Енглески језик 1 или Енглески језик 2, предавања: 15, вежбе: 15 и спустите у кутију на којој пише САМО СЕМЕСТРАЛНИ ПОТПИС Биљана Вукчевић Лацковић. Уколико је ваш картон код наставника, на папиру допишете и: КАРТОН КОД НАСТАВНИКА. НЕМОЈТЕ покушавати да предајете индекс без картона, ако он није код мене, јер имам врло тачну евиденцију предатих картона.

  1. Слушали сте предмет Е1 или Е2 код наставника Биљане Вукчевић Лацковић и ЈЕСТЕ код овог наставника полагали испит, и то у једном од следећих рокова: ЈУН 1, ЈУН2, АВГУСТ 2020

На листу папира (нормалне величине, молим да не цепате ћошкове листова и да то убацујете у индекс) читким рукописом напишете: СЕМЕСТРАЛНИ ПОТПИС Енглески 1 +….. РОК или СЕМЕСТРАЛНИ ПОТПИС Енглески 2 + ….. РОК. На месту где су три тачкице треба да упишете КОЈИ рок (ЈУН 1, ЈУН 2 или АВГУСТ). Овај лист + картон + попуњену белу испитну пријаву са холограмом уметнете у индекс у којем сте у следећој слободној рубрици за семестрални потпис уписали: Енглески језик 1 или Енглески језик 2, предавања: 15, вежбе: 15, а у следећој слободној рубрици за испит сте уписали: Енглески језик 1 или Енглески језик 2 и датум испита (ЈУН1: 1. јун 2020.; ЈУН 2: 26. јун 2020.; АВГУСТ: 12. август 2020.) и спустите у кутију на којој пише: Биљана Вукчевић Лацковић, СЕМЕСТРАЛНИ ПОТПИС + ИСПИТ ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 1/ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 2 РОКОВИ: ЈУН 1, ЈУН 2 и АВГУСТ 2020. Уколико је ваш картон код наставника, на папиру допишете и: КАРТОН КОД НАСТАВНИКА. НЕМОЈТЕ покушавати да предајете индекс без картона, ако он није код мене, јер имам врло тачну евиденцију предатих картона.

  1. НИСТЕ слушали предмет Е1 или Е2 код наставника Биљане Вукчевић Лацковић али ЈЕСТЕ код овог наставника полагали испит, и то у једном од следећих рокова: ЈУН 1, ЈУН2, АВГУСТ 2020

На листу папира (нормалне величине, молим да не цепате ћошкове листова и да то убацујете у индекс) читким рукописом напишете: Енглески 1 САМО ИСПИТ….. РОК или Енглески 2 САМО ИСПИТ ….. РОК. На месту где су три тачкице треба да упишете КОЈИ рок (ЈУН 1, ЈУН 2 или АВГУСТ). Овај лист + попуњену белу испитну пријаву са холограмом уметнете у индекс у којем сте у следећој слободној рубрици за испит написали: Енглески језик 1 или Енглески језик 2 и датум испита (ЈУН1: 1. јун 2020.; ЈУН 2: 26. јун 2020.; АВГУСТ: 12. август 2020.) и спустите у кутију на којој пише: Биљана Вукчевић Лацковић, САМО ИСПИТ, Енглески 1/ЕНГЛЕСКИ 2, РОКОВИ: ЈУН 1, ЈУН 2 и АВГУСТ 2020.

  1. Код наставника Биљане Вукчевић Лацковић сте полагали испит, и то у неком од рокова ПРЕ јуна 2020.

На листу папира (нормалне величине, молим да не цепате ћошкове листова и да то убацујете у индекс) читким рукописом напишете: Енглески 1 САМО ИСПИТ….. РОК или Енглески 2 САМО ИСПИТ ….. РОК. На месту где су три тачкице треба да упишете КОЈИ рок (тачан рок и тачна година рока, нпр. ЈУН 2019). Овај лист + попуњену белу испитну пријаву са холограмом уметнете у индекс у којем сте у следећој слободној рубрици за испит написали: Енглески језик 1 или Енглески језик 2 и датум испита (датум обавезно пронађите на Е студенту и упишите) и спустите у кутију на којој пише: Биљана Вукчевић Лацковић, САМО ИСПИТ, Енглески 1/ЕНГЛЕСКИ 2 ПРЕТХОДНИ РОКОВИ.

  1. А) Слушали сте Енглески језик 1 код асистента Стевана Мијомановића у летњем семестру ове школске године:

Уколико сте слушали код колеге предмет а код наставника Биљане Вукчевић Лацковић НИСТЕ полагали испит (већ код неког другог наставника), следите упутства под (1), с тим што картон ОБАВЕЗНО предајете (картон сигурно није код мене), и на листу хартије пишете, уз оно што је већ у упутству, и име колеге Мијомановића, да бисмо знали из чије сте групе.

Уколико сте слушали код колеге Мијомановића предмет а уједно сте код наставника Биљане Вукчевић Лацковић полагали испит, следите упутства под (2), с тим што картон ОБАВЕЗНО предајете (картон сигурно није код мене), и на листу хартије пишете, уз оно што је већ у упутству и име колеге Мијомановића, да бисмо знали из чије сте групе.

ПРЕДАЈА: четвртак, 13. август од 9 до 10 часова (после 10 неће бити могућа предаја), предворје Катедре, последњи спрат Пастерова 2. Потписани индекси би требало да буду готови до 13:00 истог дана, и моћи ће да се покупе између 13:00 и 14:00 тог дана или сутрадан ујутро, како коме одговара. Уколико, због већег броја индекса дође до померања, односно кашњења, наставник ће то одмах објавити на ФБ страници Катедре. Уколико раније заврши потписивање, наставник ће их раније изнети и такође одмах објавити то на ФБ страници Катедре. НИ У КОЈЕМ СЛУЧАЈУ немојте улазити у просторије Катедре нити улазити у кабинет наставника. Ако имате питања пишите на seasparkling@yahoo.com, пре четвртка, и наставник ће вам одговорити. На сам дан вам неће бити одговорено на мејл, јер ће наставник бити заузет потписивањем. Молим да прочитате пажљиво упутства пре него што шаљете питања, да не бисте питали оно што већ пише. Одговор на најчешће постављано питање: Ако вам термин не одговара, нећу моћи да вас примим пре или после. Сачекајте следећи термин, о којем ћете бити благовремено обавештени.

наставник Биљана Вукчевић Лацковић

Остале вести из категорије