Енглески језик 1 и 2 – Упис оцена

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 1, ЈУН 1 И ЈУН 2, СПИСАК ДОЦ. ДР ДАНКЕ СИНАДИНОВИЋ – УПИС ОЦЕНА

Студенти који су положили испит из Енглеског језика 1 на списку доц. др Данке Синадиновић у испитним роковима Јун 1 и Јун могу донети индексе 20.07.2020. године од 10 до 11х.

Молим вас пажљиво пратите следећа упутства:

  1. студенти који су положили испит у Јуну 1 на списку доц. др Данке Синадиновић доносе индексе у којима су уписали име предмета И ПОПУЊЕНЕ БЕЛЕ ПРИЈАВЕ и стављају их у кутију на којој пише УПИС ОЦЕНА, ЈУН 1, ДОЦ. ДР ДАНКА СИНАДИНОВИЋ искључиво у интервалу од 10 до 11хи ИСКЉУЧИВО20.07. (ако нисте сигурни код ког наставника сте били распоредјени за полагање испита, погледајте записник о полагању испита који се налази на сајту факултета и објављен је пре почетка сваког рока; ако вам је један наставник држао наставу у летњем семестру то не значи обавезно да сте код истог наставника били распоредјени за полагање);
  2. студенти који су положили испит у Јуну 2 на списку доц. др Данке Синадиновић, доносе индексе у којима су уписали име предмета И ПОПУЊЕНЕ БЕЛЕ ПРИЈАВЕ и стављају их у кутију на којој пише УПИС ОЦЕНА, ЈУН 2, ДОЦ. ДР ДАНКА СИНАДИНОВИЋ искључиво у интервалу од 10 до 11хи ИСКЉУЧИВО20.07.

Студенти који наведеног дана оставе своје индексе, долазе по њих истог дана у интервалу од 13 до 14х, а ако не стигну могу их преузети и наредног дана. Молимо вас да у зграду не улазите у групама, већ један по један и да обавезно носите маске. Једна особа може донети/преузети више индекса уколико се тако договорите.

 

ЕНГЛЕСКИ ЈЕЗИК 2, ЈУН 1 И ЈУН 2, СПИСАК ДОЦ. ДР ДАНКЕ СИНАДИНОВИЋ – УПИС ОЦЕНА И ПОТПИСИ ЗА ОВЕРУ СЕМЕСТРА

Студенти који су положили испит из Енглеског језика 2 на списку доц. др Данке Синадиновић у испитним роковима Јун 1 и Јун 2 и који су наставу у летњем семестру слушали код доц. др Данке Синадиновић могу донети индексе 22.07.2020. године од 10 до 11х.

Молим вас да пажљиво пратите следећа упутства:

  1. студенти који су положили испит у Јуну 1 на списку доц. др Данке Синадиновић, а наставу у летњем семестру слушали код наставнице Биљане Вукчевић Лацковић доносе САМО индексе у којима су уписали име предмета на одговарајуће место И ПОПУЊЕНЕ БЕЛЕ ПРИЈАВЕ, док студенти који су положили испит у Јуну 1 на списку доц. др Синадиновић и који су у летњем семестру слушали наставу код доц. др Синадиновић осим индекса и попуњене пријаве доносе И КАРТОН СА ПРЕДАВАЊА (који ће ставити у индекс тако да не испадне!). И једни и други своје индексе стављају у кутију на којој пише УПИС ОЦЕНА И ОВЕРА СЕМЕСТРА, ЈУН 1, ДОЦ. ДР ДАНКА СИНАДИНОВИЋ искључиво у интервалу од 10 до 11хи ИСКЉУЧИВО 22.07. (ако нисте сигурни код ког наставника сте били распоредјени за полагање испита, погледајте записник о полагању испита који се налази на сајту факултета и објављен је пре почетка сваког рока; ако вам је један наставник држао наставу у летњем семестру то не значи да сте код истог наставника били распоредјени за полагање);
  2. студенти који су положили испит у Јуну 2 на списку доц. др Данке Синадиновић, а наставу у летњем семестру су слушали код наставнице Биљане Вукчевић Лацковић доносе САМО индексе у којима су уписали име предмета на одговарајуће место И ПОПУЊЕНЕ БЕЛЕ ПРИЈАВЕ, док студенти који су положили испит у Јуну 2 на списку доц. др Синадиновић и који су у летњем семестру слушали наставу код доц. др Синадиновић осим индекса и попуњене пријаве доносе И КАРТОН СА ПРЕДАВАЊА (који ће ставити у индекс тако да не испиадне). И једни и други своје индексе стављају у кутију на којој пише УПИС ОЦЕНА И ОВЕРА СЕМЕСТРА, ЈУН 2, ДОЦ. ДР ДАНКА СИНАДИНОВИЋ искључиво у интервалу од 10 до 11хи ИСКЉУЧИВО 22.07;
  3. студенти који су положили испит у испитним роковима Јун 1, Јун 2, Јул или још увек нису положили испит, а слушали су наставу У ЛЕТЊЕМ СЕМЕСТРУ код доц. др Данке Синадиновић доносе индекс у који су уписали име предмета на одговарајућем месту и КАРТОН са предавања (који ће ставити у индекс тако да не испадне!) и све заједно стављају у кутију на којој ће писати ОВЕРА СЕМЕСТРА, ДОЦ. ДР ДАНКА СИНАДИНОВИЋ.

Сви студенти који наведеног дана оставе своје индексе, долазе по њих истог дана у интервалу од 13 до 14х. Молимо вас да у зграду не улазите у групама, већ један по један и да обавезно носите маске. Једна особа може донети/преузети више индекса уколико се тако договорите.

 

 

Остале вести из категорије