Обавештење о одржавању online наставе – Патолошка физиологија

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА СТУДЕНТЕ

Материјал за онлајн наставу из Патолошке физиологије на Ретикулуму је припремљен. Материјал за вежбе, семинаре и предавања је припремљен у виду Лекција са питањима, ПДФ презентација и аудио снимака предавања са презентацијама.
Од понедељка 30.03.2020. ће бити отворен курс Патофизиологија-2020 у Категорији курсева Патофизиологија. Најпре ће бити доступан материјал за 7.недељу (16.03.-20.03.), а сваког наредног понедељка ће се отварати још по једна недеља или евентуално две зависно од тока целокупне наставе.
На крају курса се налази и ФОРУМ за питања и дискусије.
Поред тога, ускоро ће бити омогућене и онлајн консултације у оквиру курса, које ће се организовати у складу са вашим интересовањем уживо преко конференцијског позива уз договор са наставницима.

Да бисте успешно одрадили наставу, потребно је проћи кроз лекције и презентације, при чему је неопходно одговорити тачно на сва питања у оквиру лекција.
Молимо вас још једном да активирате своје налоге, уколико то до сада нисте, као и да на свом профилу на Ретикулуму ставите Вашу фотографију.

Уколико будете имали било каквих техничких проблема око приступања курсу, можете се обратити асистенту др Милени Весковић (milena.veskovic@med.bg.ac.rs) или асистенту др Светолику Спасићу (svetolik.spasic@med.bg.ac.rs).

С поштовањем,

Шеф Катедре за Патолошку физиологију
Проф. др Јелена Нешовић Остојић

Остале вести из категорије