Патолошка физиологија – Потврда испита у септембарском испитном року

Универзитет у Београду
Медицински факултет
Институт за патолошку физиологију

ОБАВЕШТЕЊЕ о времену одржавања СЕПТЕМБАРСКОГ ИСПИТНОГ РОКА за предмет Патолошка физиологија

Потврђивање испита вршиће се у канцеларији секретара Института за патолошку физиологију (Др Суботића 1, спрат II) у ПОНЕДЕЉАК, 26.08.2024. године, према следећој сатници:

09:00 – 10:00 часова – студенти који полажу испит код проф. др Татјане Радосављевић, проф. др Снежане Жунић, доц. др Бојана Јоргачевића и доц. др Светолика Спасића

10:00 – 11:00 часова – студенти који полажу испит код проф. др Силвиа Де Луке, проф. др Срђана Лопичића, проф. др Јелене Нешовић Остојић и доц. др Јоване Пауновић Пантић

11:00 – 12:00 часова – студенти који полажу испит код проф. др Душана Младеновића, доц. др Милене Весковић и доц. др Сањина Ковачевића

Практични испит ће се одржати у петак 30.08. и суботу 31.08. 2024. године.

Усмени испити ће се, зависно од испитивача, за студенте који имају положен практични део испита одржавати од петка, 30.08.2024. године, док ће за студенте који треба да полажу практични део испита, исти бити организовани од понедељка, 02.09.2024. године.

Студентима ће након потврде изласка на испит бити доступне детаљне информације о терминима полагања практичног и усменог испита из Патолошке физиологије.

НАПОМЕНА СТУДЕНТИМА: Студенти су у обавези да при потврђивању испита донесу белу испитну пријаву, уредно и читко попуњену штампаним словима. Није неопходно да се потврда испита обави лично.

Студенти који благовремено у наведеном термину не потврде излазак на испит губе право на полагање испита у септембарском испитном року.

ШЕФ КАТЕДРЕ

Проф. др Јелена Нешовић Остојић

Остале вести из категорије