Обавештење о потврди изласка на испит и одржавању испита из Медицинске биохемије са хемијом у јулском испитном року школске 2023/2024. године

ПОТВРДА ИЗЛАСКА НА ИСПИТ:

Потврда испита за све студенте ће се спроводити на платформи Ретикулум. На курсу „Потврда испита“ треба одабрати 2. годину студија и попунити упитник под називом „Потврда испита за јулски рок“ у оквиру предмета Медицинска биохемија са хемијом. Платформи за потврду испита можете приступити и путем следећег линка:

http://reticulum.med.bg.ac.rs/moodle/course/view.php?id=2000.

По предаји упитника потврдa испита је завршена. Упитник ће бити доступан у ЧЕТВРТАК, 27. jуна, 2024. од 8 до 13 часова.

Накнадна пријава испита НЕЋЕ бити могућа.

 

ПРАКТИЧНИ ИСПИТ:

Практични испит ће бити одржан у петак, 05. јула и понедељак, 08. јула, 2024. према распореду који ће бити објављен након потврде испита. Положена хемија је услов за приступање практичном делу испита из Медицинске биохемије са хемијом за све студенте.

  • Уколико студент поред практичног испита из Медицинске биохемије са хемијом излази и на практични испит из Микробиологије и/или Медицинске физиологије, ради усклађивања термина практичног испита, молимо вас да се ОБАВЕЗНО јавите дежурним асистентима на свим предметима које желите да полажете, путем наведених маил адреса.

За Медицинску биохемију са хемијом: drmilicazivkovic@gmail.com

За Микробиологију: marko.jankovic@med.bg.ac.rs

За Медицинску физиологију: jovana.maricic@gmail.com и medicinskafiziologija@med.bg.ac.rs

 

УСМЕНИ ИСПИТ:

Термини одржавања усменог испита ће бити накнадно истакнути.

Катедра биохемије

Остале вести из категорије