Обавештење о одржавању другог генерацијског колоквијума из медицинске биохемије

Обавештавамо вас да ће други генерацијски колоквијум из медицинске биохемије бити организован у уторак, 23. 4. 2024. у 19 часова према распореду који се налази у прилогу.

Други термин колоквијума из медицинске биохемије ће бити организован у понедељак, 29. 4. 2024. у 10 часова у вежбаоницама биохемије на хистофизиолошком институту.

Студенти који не изађу на први термин колоквијума из медицинске биохемије треба да доставе молбу за излазак на други термин колоквијума и да уз молбу приложе лекарско оправдање. Оправдања издата од стране педијатра НЕЋЕ бити прихваћена. Рок за подношење молби је четвртак, 25. 4. 2024. до 14 часова. Молбе се шаљу на мејл адресу sasenka.vidicevic@med.bg.ac.rs.

Додатно градиво које ће бити обухваћено на другом термину колоквијма, а које је у међувремену обрађено на предавањима из медицинске биохемије је следеће: хормони хипоталамусно-хипофизне осовине, хормони тироидне жлезде, хормони панкреаса, хормони сржи надбубрежне жлезде, стероидни хормони, деривати арахидонске киселине, хормони ГИТ, хормони бубрега и хормони у контроли хомеостазе калцијума.

Катедра биохемије

Распоред полагања другог генерацијског колоквијума из медицинске биохемије

Остале вести из категорије