Eнглески језик-Обавештење

Obaveštenje za A3 i B2 grupu prve  godine, kao i za grupu IV druge godine ( kojima nastavu drži nastavnik Biljana Vukčević Lacković) i SAMO za ove grupe
 
Drage kolege,
 
Za sve one koji nisu uspeli da se uklope u već objavljene termine za dobijanje potpisa iz predmeta Engleski jezik nudim vam još jednu opciju.
 
Dakle, sutra 11. 1. možete se opredeliti za jedno od dva rešenja:
 
Opcija 1
 
U četvrtak, 11. 1., dođite tačno u 10 i 30 u amfiteatar na Anatomiji. To je redovni termin nastave za 1. godinu koji ću iskoristiti da svima koji danas iz nekog razloga ne mogu da predaju indeks, podelim potpise. 
 
Ovo sam vam već objavila juče.
 
Opcija 2, dodatni termin
 
U četvrtak, 11. 1., između 9 i 14h ( ne kasnije!) predajete svoj indeks i karton na Katedru humanističkih nauka, tačnije na police isored naših prostirija. Molim vas da pazite da spustite na PRAVU policu koja je jasno označena nazivom predmeta, mojim imenom, vašom godinom studija i grupom.  U indeks, u prvoj slobodnoj rubrici upisujete Engleski jezik 1 odnosno Engleski jezik 2, zatim u tom redu u kvadratiću za predavanja upisujete 15, a u kvadratiću za vežbe takođe 15. U kartonu moraju biti upisani svi datumi za sve sedmice. Karton savijate na pola (obavezno!) i tako savijenog ga ubacujete u indeks i to baš na onoj stranici gde ste popunili rubriku za predmet. Potpisane indekse možete pokupiti u petak ujutro od 8 nadalje sa istog mesta. Nemojte ulaziti u prostorije Katedre, ja dolazim tek popodne (posle 14h) da potpisujem indekse, kad završim nastavu, a vi imate na raspolaganju sve do 14 časova da ostavite indekse onda kada vam bude odgovaralo. Ukoliko ste druga godina i hoćete da predate i bonus zadatak samo ga ubacite zajedno sa kartono u indeks. Ako ste prva godina, a još niste predali pamflet, morate ga predati kao grupa, dakle, svoje indekse sa umetnutim kartonima i pamflet sve zajedno ubacite u tanku providnu fasciklu ili kesicu, savijte i predajte.
 
 
Nastavnik 
Biljana Vukčević Lacković

Остале вести из категорије