Микробиологија – Информације испиту у ОКТОБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

Микробиологија – Информације испиту у ОКТОБАРСКОМ испитном року школске 2022/2023.

Списак потврђених студената за излазак на испит из Микробиологије се налази на линку: Списак потврђених студената Микробиологија октобар.2023.

Практични испит у виду теста одржаће се у петак, 22. септембра са почетком у 12:30 часова. У списку потврђених студената је дат и распоред студената по амфитеатрима који полажу практични део испита, као и термини усмених испита за студенте који су ослобођени практичног или положили у претходном року код оних наставника који су већ дали термине.

Студенти су дужни да на практични део испита донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.

Резултати практичног испита ће бити истакнути у петак, 22. септембра након прегледања на сајту Факултета. Са резултатима практичног дела испита, биће допуњени термини полагања усмених испита код наставника који буду дали термине.

Увид у тестовепонедељак25. септембар 2023. године у термину 09:3009:45 часова, доња вежбаоница Института за микробиологију и имунологију.

Заказивање испита код наставникапонедељак, 25. септембар 2023. године у 10 часова у кабинету наставника.

Важна напомена: Наставници задржавају право да студентима који су 1) ослобођени практичног дела испита и 2) студентима који су практични испит положили у претходном (септембарском) испитном року закажу усмени испит и у петак 22. септембра, као и истога дана у термину заказивања (понедељак, 25. септембар).

 

Остале вести из категорије