Обавештење о потврди изласка на испит и одржавању испита из Клиничке биохемије у фебруарском испитном року

Обавештење о потврди изласка на испит и одржавању испита из Клиничке биохемије у фебруарском испитном року школске 2022/2023. године

ВАЖНА НАПОМЕНА:

Право изласка на испит имају студенти који су положили све испите из III године.

ПОТВРДА ИЗЛАСКА НА ИСПИТ:

Потврда испита за све студенте ће се спроводити на платформи Ретикулум. На курсу „Потврда испита“ треба одабрати 4. годину студија и попунити упитник под називом „Потврда испита за фебруарски испитни рок“ у оквиру предмета Клиничка биохемија. По предаји упитника потврдa испита је завршена. Упитник ће бити доступан у ПЕТАК, 10. 02. 2023. од 8 до 14 часова.

У случају да студент не може да приступи платформи Ретикулум, потребно је да се обрати директно мејлом на tihomir.stojkovic@med.bg.ac.rs у истом термину. Мејл треба да садржи следеће:

Subject: Потврда испита – Клиничка биохемија – фебруар

Текст мејла:

Овим путем потврђујем излазак на испитни тест из Клиничке биохемије у фебруарском испитном року. Налазим се на листи испитивача (навести име и презиме испитивача) под редним бројем (навести редни број).

Име и презиме студента и број индекса.

ИСПИТ:

Испитни тест биће одржан у ЧЕТВРТАК, 23.02.2023. у 16 часова према распореду који ће бити објављен након термина потврде испита.

О термину уписивања оцене у индекс студенти ће бити накнадно обавештени.

Катедра биохемије

Остале вести из категорије