Поновно обавештење: Надокнада пропуштене наставе из Клиничке микробиологије – школска 2022/2023. година

Надокнада из предмета Клиничка микробиологија за школску 2022/2023. годину ће се одржати у понедељак, 16. јануара 2023. године у периоду од 10 до 12 часова у горњој и доњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију.

Студенти ће надокнадити пропуштене наставне јединице у форми есеја, које пишу на лицу места у термину саме надокнаде 16. јануара. Есеји је неопходно да садрже минимум 500 речи и да покрију све релевантне аспекте сваке од лекција које је студент пропустио. За сваку од лекција се пише по један есеј. Студенти морају да надокнаде све пропуштене наставне садржаје.

На следећем линку се налази списак студената који морају да надокнаде наставу из Клиничке микробиологије, као и списак свих наставних јединица које је сваки од студената пропустио.

Линк:

Списак студената који морају да надокнаде пропуштену наставу из Клиничке микробиологије

За студенте под редним бројевима 1-20, надокнада се одржава у горенаведеном периоду у горњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију (3. спрат).

За студенте под редним бројевима 21-47, надокнада се одржава у горенаведеном периоду у доњој вежбаоници Института за микробиологију и имунологију (2. спрат).

На надокнаду је неопходно донети индекс и хемијску оловку.

Списак студената који су успешно надокнадили пропуштену наставу ће бити истакнут на сајту Факлутета најкасније у среду, 18. јануара 2023. године.

Остале вести из категорије