Испит из Микробиологије Октобарски 2 испитни рок школске 2021/2022. године

Потврда изласка на испит из предмета Микробиологија у ОКТОБАРСКОМ 2 испитном року школске 2021/2022. године обављаће се онлајн путем линка

https://forms.gle/2PLTf3VGrirCkfnp7 .

За потврду је неопходно да студент са свог Google налога попуни упитник који је доступан на линку. Испит је могуће потврдити до четвртка, 06. октобра 2022. године, до 24 часова. Накнадне пријаве неће бити уважене. Списак студената који су потврдили испит, као и списак студената који полажу практични део испита ће бити објављени у петак 07. октобра 2022. године на сајту Факултета.

Практични испит из Микробиологије ће се одржати у понедељак, 10. октобра 2022. године по распореду.

Студенти су дужни да на испит донесу адекватно попуњену белу пријаву са иницијалима испитивача са испитног списка у горњем десном углу пријаве.

Уколико постоје проблеми приликом потврде испита студенти могу да се обрате секретару Института за микробиологију и имунологију путем мејла slavica.marjanovic@med.bg.ac.rs.

Студенти који имају положен практични испит или су истог ослобођени ће бити обавештени кад су им заказани усмени испити такође у петак 07. октобра 2022. године на сајту Факултета.

Остале вести из категорије