Клиничка микробиологија – потврда изласка на испит у JАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ испитном року

Поштовани студенти,

на основу Одлуке Деканског колегијума са седнице одржане 25.01.2022. године, потврда изласка на испит из предмета Клиничка микробиологија у JАНУАРСКО-ФЕБРУАРСКОМ испитном року школске 2021/2022. године,  обављаће се ПОНОВО онлајн путем линка: https://forms.gle/CcPFAeZrGKwAL1XF8 ЗА СВЕ СТУДЕНТЕ (и оне који су претходно били потврдили испит за Јануарски рок и студенти који су се накнадно пријавили).

За пријаву је неопходно да студент са свог Google налога попуни упитник који је доступан на линку. Испит је могуће потврдити до уторка 15. фебруара 2022. године, најкасније до 12h. Накнадне пријаве неће бити уважене. Након потврде, биће објављен и списак потврђених студената са местом полагања испита.

Испит Клиничке Микробиологије заказан је за 22.02.2022.године од 10 часова.

Студенти су дужни да на испит донесу медицинску маску, као и адекватно попуњену белу пријаву. Моле се студенти да у горњем десном углу пријаве упишу иницијале професора на чијем су испитном списку.

Уколико постоје проблеми приликом потврде испита студенти могу да се обрате секретару Института за микробиологију и имунологију путем мејла slavica.marjanovic@med.bg.ac.rs

Остале вести из категорије