Распоред студената по подгрупама након ванредног октобарскиг испитног рока – Патолошка физиологија

Настава из Патолошке физиологије у петом семестру академске 2021/2022. године за студенте уписане након ванредног октобарског испитног рока

Семинарска настава за студенте уписане након ванредног октобарског испитног рока (семинар из треће недеље наставе) почиње у понедељак, 18.10.2021. године. Студенти су уписани на курс „Патолошка физиологија 2021/2022.“ на платформи Ретикулум и већ могу приступити презентацијама са аудио записом и додатним материјалима за семинар из друге (текуће) недеље наставе од петка, 15.10.2021. године. Студентима који из објективних разлога не стигну да прођу кроз материјале за другу недељу наставе за семинаре, ће на крају семестра бити омогућено да надокнаде пропуштено (семинар из прве и из друге недеље наставе).
Студенти уписани на курс након ванредног октобарског испитног рока приступаће вежбама које се одржавају у виртуелном окружењу (Microsoft Teams) од понедељка, 18.10.2021. године, према распореду студентских подгрупа и термина за наведене подгрупе (списак се налази у прилогу).

СПИСАК СТУДЕНАТА ПО ПОДГРУПАМА ЗА ОНЛИНЕ ВЕЖБЕ

Остале вести из категорије